produse

Produse consumate de Ana în ultimile 3 luni (IX)

Articolul meu lunar, cu produse consumate de Ana, s-a lăsat așteptat. Motivul este că m-am întors la serviciu și încerc să găsesc echilibrul dintre viața de familie și carieră de care vorbeam înainte să revin la muncă. O să vă povestesc, într-un alt articol, despre cum m-am (re)acomodat la serviciu. Acum am rămas cu o “restanță” de produse consumate în lunile octombrie-decembrie și cu multe ambalaje goale prin casă. 😉

CELE MAI CONSUMATE PRODUSE

 • Scutecele. S-au consumat 450 de scutece Pufies și 100 de scutece Huggies. Un total de 550 de scutece în 3 luni. Sincer, cred că am aruncat un ambalaj sau două, pentru că, în medie, Ana consumă cam 7-8 bucăți pe zi. Iar acum nu prea îmi iese calculul 🙂 Scutecele Pufies mi se par mai potrivite pentru fetița mea. Huggies mărimea 4 sunt puțin mai înguste și o cam strâng, deși ea este un copil suplu. Au modele drăguțe cu personaje din desenele animate Disney pe scutec, dar nu știu câtă importanță acordă copilul meu acestui lucru. Voi încerca, în viitor, următoarea mărime.
 • Saci de gunoi – 50 buc Nappy bags de la Mega Image, care îmi plac foarte mult pentru că au un miros plăcut și neutralizează mirosul scutecului și 100 buc saci Fino de 10 l. Și aceștia mi se par potriviți pentru scutece datorită dimensiunii lor.
 • Şervețele umede – Lunile acestea am terminat 4 pachete de şervețele umede Pampers de 64 bucăți și 3 pachete de șervețele Monuk’all de 72 buc. 
 • Aleze Cora – Un pachet de 10 bucăți.

CREME, LOȚIUNI ŞI ULEIURI PENTRU PIELEA PERFECTĂ DE BEBELUŞ

 • Mustela gel spumant pentru păr și corp – Nu are miros, curăță foarte bine și mi se pare un produs potrivit pentru un bebeluș.
 • Dove baby lotiune de spălare – Are mirosul discret al produselor din gama Dove, este o loțiune de spălare hidratantă pe care am primit-o cu ocazia unui eveniment de 1 iunie, unde Ana și-a personalizat-o cu inițiala ei. Recunosc, am ajutat-o 😛 Dar ea zicea “Aaaa” Conținutul produsului mi-a plăcut, dar ambalajul s-a stricat destul de repede. S-a rupt pompița dozatoare și a fost puțin mai dificil de folosit. Variantele erau să mut produsul în alt ambalaj sau să o dozez fără pompiță. Am ales cea de-a doua variantă și de aceea s-a consumat destul de repede.
 • Crema hidratantă de corp Mustela este preferata soțului meu. Masajul este ritualul lor deci el consideră că această cremă o hidratează pe cea mică cel mai bine din toate cele consumate de noi.
 • Cytelium A-derma – A fost crema folosită de noi pentru iritații, inclusiv pentru cele produse de înțepăturile de insecte. Și am avut parte de ceva întepături pentru că ne-am petrecut vara și toamna prin parc.

ALTE PRODUSE CONSUMATE

produse consumate de bebe in luna septembrie

 • Bețișoare de urechi Cora – au fost consumate 3 cutii de toată familia. 🙂 Nu m-am mai complicat să cumpăr bețișoare de urechi personalizate pentru fiecare membru în parte. Mi se par mai sigure și pentru adulți bețișoarele de urechi pentru copii. Le-am primit cadou la cumpărături de peste 50 lei din raionul de produse de bebe.
 • Pasta de dinți Nenedent-baby – De când i-au apărut primitii dinți, la 6 luni, am început să o spăl zilnic pe dinți. Aceasta este ultima pastă de dinți de bebeluși consumată pentru că am trecut la
 • Pasta de dinți Elgydium Kids – varianta mini – și s-a îndrăgostit de aroma de căpșuni.Îmi cere pasta și periuța să se spele pe dinți de câte ori o vede. Prima ei periuță de dinți Elgydium Kids are  peri moi și formă ovală și este adaptată pentru dinții de lapte.

Am scris aici despre ce produse a consumat bebe în luna septembrie, dacă vreți să citiți.

3 thoughts on “Produse consumate de Ana în ultimile 3 luni (IX)”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.