produse consumate de bebe in luna septembrie

Produse consumate de bebe în luna septembrie (VIII)

Lună de lună, strâng ambalajele produselor cosmetice consumate de fetița mea și le fac o evaluare personală. Am ajuns la produsele consumate de bebe în luna septembrie. Ana nu mai este chiar bebe, acum are 1 an și 9 luni.

CELE MAI CONSUMATE PRODUSE

produse consumate de bebe in luna septembrie

  • Scutecele. S-au consumat 142 de scutece Pufies și 132 de scutece Pampers active baby-dry. Un total de 274 de scutece. Nu mă mir că a consumat multe. O schimb des, mai las scutece și la creșă, se adună. Cam așa consumă mereu.
  • Saci de gunoi – nu am consumat. Luna aceasta am reciclat pungile primite la magazine. Avem cu toții acel sertar de pungi. Am hotărât să le reutilizez într-un scop util.
  • Şervețele umede – Luna aceasta am terminat 1 pachet de şervețele umede Pampers de 64 bucăți.
  • Aleze Cora – Un pachet de 10 bucăți.

CREME, LOȚIUNI ŞI ULEIURI PENTRU PIELEA PERFECTĂ DE BEBELUŞ

  • Sanosan Spumant și șampon pentru bebeluși. Miroase plăcut și din puțin produs iese o cantitate destul de mare de spumă. Păcat că Ana vrea spuma spălată de pe ea. Cât mai repede :)) M-am răsfățat eu cu băi lungi cu spumă (care chiar curăță).

ALTE PRODUSE CONSUMATE

produse consumate de bebe in luna septembrie

  • Bețișoare de urechi Cora – au fost consumate de toată familia. 🙂 Nu m-am mai complicat să cumpăr bețișoare de urechi personalizate pentru fiecare membru în parte. Mi se par mai sigure și pentru adulți bețișoarele de urechi pentru copii.
  • Comprese sterile Sana Est – 3 pachete. Ana și-a spart buza de sus și a trebuit să o curățăm după fiecare masă cu o apă de gură specială și comprese sterile.

Am scris aici despre ce produse a consumat bebe în luna august, dacă vreți să citiți.

2 thoughts on “Produse consumate de bebe în luna septembrie (VIII)”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.