aniversare casnicie

➤ Nunta de hartie – 15+ idei de cadouri în 2021

Nunta de hartie este prima aniversare a căsătoriei și poartă acest nume fiindcă hârtia este fragilă, la fel cum este și începutul de drum în doi. Situația financiară în multe cazuri este mai precară având în vedere că mirii sunt la început de drum așa că și costul cadoului poate să fie mic fiind vorba de hârtie. Am pregătit o listă cu 10 idei de cadouri pentru nunta de hârtie. Indiferent de buget sau timp, sigur poți să alegi un cadou ce o să fie apreciat de partenerul tău.

Idei de cadouri pentru nunta de hartie

 • Puzzle personalizat cu voi 2. Se poate realiza foarte ușor online, doar se trimite o poză cu voi doi și apoi este livrat în 2-3 zile lucrătoare iar prețul este derizoriu (20-30 ron). Din punctul meu de vedere este un cadou ce devine foarte util pe măsură ce trece timpul, noi am realizat unul cu întreaga familie iar acum se joacă copiii cu el.
 • Poster razuibil. Principiul este simplu, ai 100 de căsuțe pe care le răzuiți împreună iar tematica este foarte diversă : 100 lucruri de făcut cu familia, 100 poziții Kama Sutra, 100 de sortimente Expert în Cafea și multe altele.
 • Harta razuibila a lumii. Dacă obișnuiți să călătoriți frecvent și încă nu aveți această hartă atunci ai găsit cadoul perfect. Nimic mai frumos decât să începi o nouă tradiție cu această ocazie, răzuiești câte o țara după fiecare city break pe care îl faci.
 • Harta razuibila a tarii. Cât timp încă suntem în pandemie, dacă preferați să evitați zborurile cu avionul atunci puteți să va faceți concediile la noi în țara. Multe lucruri s-au schimbat în bine în turismul intern iar pandemia a accelerat aceste schimbări.
 • Accesorii de hartie. De la hartia amuzanta mentionata mai sus, la un set de post stick amuzant, un set carti de joc, vouchere cadou pentru iubit, puneti imaginatia la contributie si sigur vei gasi cadoul perfect.
 • Glob pamantesc. Pe acelasi princiu cu harta razuibila doar ca este sub forma de glob pamantesc si voi veti colora impreuna fiecare tara vizitata. Bonus, este un accesoriu de birou foarte reusit in contextul pandemiei si al lucrului remote.
 • O caricatură sau un desen cu voi doi. Sună complicat dar în realitate este foarte simplu și poți obține acest cadou si cu 5 EUR în 3 zile. Trebuie doar să intri pe fiverr.com, cauți artistul care îți place, trimiți o fotografie cu voi doi și în maxim 3 zile primești desenul. Mai trebuie doar printat și ai obținut un cadou original pentru nunta de hartie.
 • Un calendar personalizat cu amintiri din primul an de căsnicie. Te poți uita pe paginile voastre de facebook, selectezi câte o poză din fiecare lună și apoi trebuie doar să dai o comandă online pentru a obține un cadou unicat. Noi de câțiva ani avem deja o tradiție în a face calendare personalizate și sunt mereu apreciate, ne aducem constant aminte ce făceam în urmă cu un an pe măsură ce trec lunile și schimbăm filele. Este și mai interesant dacă ai un copil mic, îți dai seama cât de repede cresc de la an la an.
 • O carte de folos pentru ceea ce va urma. Sau o carte pe care o așteaptă de ceva timp, poate că este fanul unei serii și urmează ultimul volum. Sau poți încerca o carte nou apărută a unui autor pe care îl citește în mod constant. Sau poate vrei sa-i oferi o carte care sa-i transmita un mesaj
 • Un album foto cu voi doi. De preferat din anul care tocmai a trecut, dacă nu aveti foarte multe albume poți selecta poze din toată relația. Știu știu, avem HDD, DropBox și alte medii de stocare digitală sau online. Poate să fie și unul personalizat pe modelul calendarului. Trust me, hârtia nu se demodeza niciodată 🙂
 • Un jurnal de aventuri frumos ornamentat. O buna ocazie de a porni o traditie in familie, este mai comod sa facem poze cu telefonul dar peste 20 de ani ne vom mai uita peste ele ? Din fericire hartia nu se demodeaza niciodata.
 • Invitație la o cină romantică. Este o ieșire la un restaurant care trezește amintiri pentru voi doi sau la unul select la care încă nu ați avut șansa să mergeți. Diferența este că invitația va fi una printată și pusă într-un plic frumos decorat în care se va menționa bineînțeles ocazia : nunta de hartie.
 • O fotografie înrămată cu voi doi. Alege o poză cu un moment special din relația voastră și găsește un loc ideal pentru ea. Sau 12 poze, cate una din fiecare luna din primul an de casnicie. Poți să-i faci o surpriză și să lași partenerul să o descopere.
 • Un boardgame. Multa lume se joaca acum pe Xbox/PC dar un boardgame clasic cum ar fi Catan, Carcassone, Dixit etc nu se va demoda niciodata. Si nici atmosfera generata in astfel de seri/nopti in care esti cu prietenii la un astfel de joc. Sau poti incerca un joc nou pentru cupluri.
 • O felicitare cu mesajul dorit de tine. Poate te-ai gândit deja la un cadou doar că nu este de hârtie (parfum, bijuterie etc) … atașezi o felicitare la el cu un mesaj de dragoste. Daca felicitarea este prea old school pentru tine, acest tip de hartie igienica pare un cadou foarte amuzant.
 • Bilete. Orice tip, de la cele la film până la cele de avion. Chiar dacă nu era în plan încearcă să vezi ce oferte de last minute găsești. Nu-ți face griji de concediu sau program, partenerul sigur o să găsească timp pentru un city-break. Dacă o călătorie depășește bugetul atunci poți surprinde partenerul cu bilete la o piesă de teatru/operă/balet/concert.

Daca ai ramas pe ultima suta de metri

 •  Un voucher cadou la magazinul preferat. Este ultima variantă și probabil se subînțelege că ai uitat și ai improvizat (sau poate prefera alt tip de voucher). Tocmai din acest motiv recomand să fie atașat unui alt cadou din lista de mai sus (poate o carte luată de la cea mai apropiată librărie sau invitație la o cină romantică).

Ai alte idei de cadouri pentru nunta de hartie si nu se gasesc in lista de mai sus ? Lasă un comentariu util pentru alte persoane care caută un cadou inedit pentru aniversarea casatoriei.

Article Snippet
Nunta de hartie - 10 idei de cadouri
Article Name
Nunta de hartie - 10 idei de cadouri
Description
O lista de cadouri pentru nunta de hartie insotita de o descriere a acestei aniversari.
Carmen
Publisher Name
ViataDupaBebe
Publisher Logo

9 thoughts on “➤ Nunta de hartie – 15+ idei de cadouri în 2021”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.