Aniversare 2 ani de casatorie

➤ Nunta de bumbac – 15 idei de cadouri în 2021

Nunta de bumbac este a doua aniversare a căsătoriei. Poartă aceast nume fiindcă bumbacul este un material mai rezistent, căsnicia s-a întărit și nu mai este de hârtie. Din amintirile clipelor petrecute împreună s-a țesut o pânză unică ce vă aparține doar vouă. În majoritatea cazurilor apare și un nou membru în familie, din acest motiv primii doi ani ai mariajului sunt cei care lasă în urmă cele mai frumoase amintiri. Pentru această aniversare am pregătit o lista cu 10 idei de cadouri și le-am ordonat în ordinea preferințelor.

Idei de cadouri pentru nunta de bumbac

 • Tricouri personalizate. După cum spuneam si în articolul precedent, aceasta a fost unul din cadourile aniversării noastre. Ana a fost foarte încântată de el, l-am pastrat amintire si l-a purtat si bebe Bogdanel.
 • Sosete amuzante. Avand in vedere multitudinea de variante, de la sosete cu unicorni, carouri, inimioare, animalute, insecte, desene animate si orice ti-ar putea trece prin cap este unul dintre cadourile cel mai usor de ales pentru nunta de bumbac.
 • City-break de aniversare. După cum recomandam și în nunta de hartie, un city break este cel mai potrivit cadou pentru orice aniversare de căsătorie. Chiar dacă este pandemie, destinații se găsesc mereu.
 • O masca personalizată. Cu ocazia pandemiei a mai apărut un obiect vestimentar care poate fi personalizat. Da, este vorba de mască, un accesoriu obligatoriu de ceva timp încoace.
 • Hamac din bumbac. Dacă nu aveți unul atunci este o idee excelentă. Eu l-am luat în vară anul trecut și acum îl avem mereu în mașină, l-am adăugat trusei de picnic. L-am folosit în deplasări dar și când mergem în parc, este cel mai comod mod de a citi o carte pe care l-am experimentat până acum.
 • Halate de baie/prosoape asortate. Este un cadou de care vă puteți bucura pe termen lung. Personalizați un set de halate și/sau prosoape cu un mesaj amuzant legat de data nunții. Dacă nu aveți inspirație puteți broda doar inițialele.
 • Ie traditionala romaneasca. Consider că în garderoba oricărei femei de origine română trebuie sa fie cel puțin o ie. Poate acesta este un moment bun să-i faci cadou o ie tradițională. Poți cumpără una cât mai simplă, albă, care se potrivește la orice ținută.
 • Pictură pe pânză. Selecteaza o poza cu un loc/peisaj ce are o semnificație pentru voi, de exemplu prima voastră excursie in doi, si comanda un tablou personalizat. Sau poti alege un peisaj la care visați ori va reprezintă, un răsărit de soare pe malul mării, o pădure plină de viață care vă da energie, ruinele unui castel etc.
 • Pânză de tablou albă. Recomand doar dacă aveți un bebe fiindcă funcționează pe același principiu cu mulajul de ghips doar că nu este 3D. Ideea este să puneți vopsea în palme și să va lăsați amprentele pe acea pânză. Rămâne în acest fel o amintire de neuitat. Nu cred că are același efect dacă nu se văd și acele urme mici de bebe.
 • Perne personalizate. După cum probabil ați observat, nunta de bumbac se pretează foarte ușor cadourilor personalizate. Puteți personaliza foarte ușor doua perne pe care să le țineți apoi ani de zile în sufragerie sau dormitor.
 • Batistă cu inițiale brodate. Nu multe mai sunt ocaziile dar unii bărbați încă mai poartă la costum o batistă. Brodarea se poate face la comandă în magazinul din care cumpărați.
 • O lenjerie de pat. În lipsă de inspirație … este totuși un cadou din materialul indicat chiar dacă este plictisitor. Aș verifica înainte casă, să nu mai aveți câteva seturi neîncepute primite cadou de nuntă.
 • O haină de bebe. Dacă urmează să devii mămica atunci poți profita de această ocazie pentru a da vestea.
 • Articole vestimentare din bumbac. Dacă ai deja în minte un cadou dar vrei totuși să păstrezi tema aniversării atunci cumpără și un articol din bumbac : tricou simplu, șosete haioase etc. Dacă în aceeași cutie/pungă de cadou partenerul va găsi biletele unui city break sau o bijuterie mult dorită sigur o să apricieze efortul tău!

Ai alte idei de cadouri pentru aniversarea casatoriei ce nu se gasesc in lista de mai sus ? Lasă un comentariu folositor pentru persoane care caută un cadou inedit pentru nunta de bumbac.

Article Snippet
Nunta de bumbac - 10 idei de cadouri
Article Name
Nunta de bumbac - 10 idei de cadouri
Description
O lista de cadouri pentru nunta de bumbac insotita de o descriere a acestei aniversari.
Carmen
Publisher Name
ViataDupaBebe
Publisher Logo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.