Elgydium Kids

Zâmbete și voie bună cu Elgydium Kids

  • 5 min read

“Copii, spălați-vă pe dinți”.
“Ați mâncat ciocolată, măcar acum să vă spălați pe dinți”
“Am luat o pastă de dinți nouă, cu plante medicinale. Vreți să o încercați?”

Cam asta auzeam în copilărie eu și fratele meu. Ne intra pe o ureche și ne ieșea pe cealaltă. Pentru că le spuneam părinților că ne-am spălat pe dinți, dar de fapt, era cam o seară da, una nu. Asta în cazul optimist.

Rezultatul? Carii la toate măselele, retracții gingivale și multe altele. Le-am tratat când am realizat cât de importantă este o dantură sănătoasă. Dar, din păcate, am realizat asta cam târziu. După lungi și dureroase vizite la medicul stomatolog. Era mult mai simplu să previn.

Dar “pe vremea mea” nu mă atrăgea nimic. Pasta de dinți avea un gust oribil, iar când mai cumpărau ai mei o pastă de dinți din plante, ceva mai deosebit, pur și simplu nu mă atingeam de ea până nu se termina. Părinții încercau prin toate metodele să ne convingă să ne spălăm pe dinți, dar niciuna nu prea avea succes.

În ziua în care am plecat în concediu, mulțumită Tonic Advertising , am avut ocazia să particip la un eveniment marca Elgydium Kids, care a avut loc la Ceainăria GreenTea. La eveniment s-a discutat despre sănătatea dentară a micuților noștri.

Era o zi călduroasă de vară și grădina plină de flori de la Ceainăria GreenTea era superbă. Numai bună de alergat prin ea.

Elgydium Kids

A inceput deja concediul?

Elgydium Kids

Inca nu. Ne jucam putin aici si plecam in concediu.

Am încercat să am atenția distributivă și să alerg și după Ana și să ascult și ce se discută. Pentru că informația era chiar interesantă. Chiar și Ana era de acord. Zicea des “Da! Da!”, în timpul prezentării.

Elgydium Kids

Interesant

Elgydium Kids

Da! Da!

Elgydium Kids

Mami, ce faci?

Elgydium Kids

Repede o poza pentru blog

Laboratoarele Pierre Fabre (care produc produsele Avene, Ducray, Elancyl și multe alte produse calitative) au creat Elgydium Kids (pentru copii cu vârste între 2 și 6 ani) și Elgydium Junior (pentru copii cu vârste între 7 și 12 ani).

Elgydium Kids Elgydium Kids Elgydium Kids

Când am văzut gama lor de produse, mi-am dat seama că îmi va fi mult mai ușor, în viitor să o spăl pe dinți pe Ana. Acum folosim degetarul și pasta de dinți pentru bebei, dar după doi ani lucrurile vor fi mai interesante.
Asta datorită aromelor de căpșuni, banane sau rodie pe care le au pastele de dinți Elgydium Kids și de gumă de mestecat a pastei de dinți Elgydium Junior. În plus, pastele de dinți conțin o formulă eficientă pentru protecție anti-carie, ce conține:

  • Fluorinol – o fluorură organică ce accelerează remineralizarea dinților și protejează împotriva atacurilor acide.
  • Siliglycol – care este o peliculă de apărare filmogenă care prelungește fixarea fluorurilor pe smalțul dinților și inhibă proliferarea bacteriană.
 Elgydium Kids

Ana a pus deja mâna pe o periuță de dinți Elgydium Kids, care se găsesc și ele în mai multe culori și au două variante: cu peri moi și formă ovală, adaptate pentru dinții de lapte (2-6 ani) și cu peri specializați pentru a pătrunde între spațiile intradentare, unde este dificil de ajuns (7-12 ani).

În câteva luni, vă voi povesti exact cum a fost cu trecerea de la degetar la periuță și pastă de dinți de copii. Eu abia aștept.

Elgydium Kids

Ne-am distrat destul, mergem in concediu?

Elgydium Kids

Hai mami, ca deja mi s-a facut foame.

Eu am folosit produsele Elgydium și am fost foarte mulțumită de eficiența lor. Gelul Parodium m-a ajutat enorm în lupta împotriva gingivitei. După cum spuneam la începutul articolului, nu prea mă spălam pe dinți în copilărie, deci am avut destule de tratat. Parodium mi-a fost recomandat de medicul meu dentist. În timp, mi s-a redus inflamația de la nivelul gingiei și sângerările au încetat.

Elgydium Kids

Acum ca mi-am tratat tot (sper eu), mă preocupă să am dinții cât mai sănătoși, frumoși și cât mai albi. După albire, îmi voi menține albul dinților cu pasta de dinți Elgydium pentru albire și cu periuța de dinți  Elgydium pentru albire. Produsele Elgydium se găsesc în farmacii.

Elgydium Kids

Imi place sa fac poze

Elgydium Kids

Pa-pa

2 thoughts on “Zâmbete și voie bună cu Elgydium Kids”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.