ELAN Hand Crafted Leather Goods

Clutch pentru smartphone – ELAN Hand Crafted Leather Goods – un cadou deosebit de sărbători + CONCURS

M-am declarat fana produselor ELAN Hand Crafted Leather Goods din momentul în care au apărut pe piață. Sunt produse 100% românești, originale, realizate din piele și de foarte bună calitate. Conceptul #ELAN este unul minimalist care complimentează orice stil, oferind totodată un accesoriu inovativ, versatil și modern. Produsele sunt realizate integral manual astfel încât fiecare articol beneficiază de o atenție la detalii sporită și finisaje de excepție.

ELAN Hand Crafted Leather Goods

Am urmărit cu interes și încântare fiecare produs nou apărut pe site-ul ELAN, iar Clutch-ul pentru smartphone mi se pare un cadou cu adevărat deosebit pe care ni-l putem face de sărbători. Sau îi putem scrie Moșului să ni-l aducă. Clutch-ul are un concept minimalist, este realizat integral din piele naturală și este lucrat manual, are 4 buzunare de depozitare și este perfect pentru  smartphone, C.I., carduri, permis auto, cash. Adică ai într-un loc tot ce ai nevoie când plimbi copilul prin parc. Sau îl pui în geanta bebelușului și îți găsești imediat toate lucrurile esențiale într-un singur loc. Aș merge mai departe cu imaginația și l-aș purta chiar la o ieșire romantică în oraș cu soțul, dacă am găsi o bonă de week-end. 🙂

Din punctul meu de vedere, Clutch-ul pentru smartphone ELAN mi se pare potrivit atât pentru ieșirile în oraș, plimbări în parc, drumul cu mașina până la supermarket, cam pentru orice. Datorită designului minimalist merge cam la orice. Clutch-ul vine în 4 variante de culoare: Charcoal, Cognac, Pine Green sau Red și vă puteți personaliza și cusătura, care poate fi: Alb, Maro Închis, Galben, Verde Închis, Roșu, Verde kaki, Negru, Crem. Iar dimensiunile sale sunt de 16 cm/9 cm/2,5 cm.

ELAN Hand Crafted Leather Goods ELAN Hand Crafted Leather Goods ELAN Hand Crafted Leather Goods

Concurs

În cazul în care Moș Crăciun îmi citește blogul, eu m-am îndrăgostit de Pine Green, personalizat cu cusătură Verde Închis. Și sper să îmi citească blogul și Moșul vostru, pentru că avem un concurs. Împreună cu Elan Hand Crafted Leather Goods, vom oferi unei cititoare un Clutch pentru smartphone, personalizat (culoarea și cusătura vor fi alese de ea).

Ce trebuie să faci pentru a te înscrie la concurs?

  • Să dai like paginii Viața după bebe
  • Să dai like paginii Elan Hand Crafted Leather Goods
  • Să dai share public acestui articol
  • Să lași un comentariu pe pagina de Facebook la articolul acesta, în care să ne spui ce culoare îți dorești să fie clutch-ul pentru smartphone și ce cusătură să aibă. Să știe Moșul.

Concursul va dura până pe data de 16 decembrie 2017 iar câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți intermediul woobox pe data de 17 Decembrie 2017 și anuntat aici și pe pagina de Facebook Viata dupa Bebe.

ELAN Hand Crafted Leather Goods ELAN Hand Crafted Leather Goods ELAN Hand Crafted Leather Goods

Altă surpriză

Daaaaar. Mai am o surpriză pentru voi. 🙂 Dacă ați văzut pe site-ul ELAN și alte produse pe care le-ar putea avea Moșul în sacul lui, cum ar fi un portofel minimalist pentru soț sau pentru voi, introducând codul VDB15 înainte de finalizarea comenzii, beneficiați de o reducere de 15% din prețul afișat, la orice achizitie. Voucherul expiră pe 31.12.2017. Spor la cumpărături, Moș Crăciun. 🙂

Summary
Review Date
Reviewed Item
Clutch pentru smartphone - ELAN Hand Crafted Leather Goods
Author Rating
51star1star1star1star1star
Product Name
ELAN Hand Crafted Leather Goods

9 thoughts on “Clutch pentru smartphone – ELAN Hand Crafted Leather Goods – un cadou deosebit de sărbători + CONCURS”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.