Octombrie

Produse consumate de Ana în luna octombrie (XV)

Luna octombrie a venit cu o schimbare: (aproape) am renunțat la scutece! Spun aproape pentru că Ana mai folosește un scutec doar la somnul de noapte. Am încercat să renunțăm și noaptea, dar nu se trezește mereu să meargă la baie și ne trezim în toiul nopții(sau dimineața) cu un mic lac în pat. Ea deja vrea să stea fără scutec, dar noaptea nu cred că conștientizează în timpul somnului nevoia de a merge la baie. Mai așteptăm, nu vreau să grăbesc lucrurile.

Produse consumate de Ana, în vârstă de 2 ani și 10 luni, în luna octombrie:

  • Luna aceasta am achiziționat o oliță portabilă pentru ieșirile în parc și nu numai. Olița portabilă este o investiție foarte bună. Am achiziționat-o de la Bebe Tei la prețul de 113 lei, din care aproximativ 25 lei a fost un set de 10 pungi biodegradabile de unică folosință pentru oliță. Sincer, sacii mi se par destul de scumpi. Nu voi mai lua în viitor. Am decis să iau saci normali, mici, de 10 l, care se pliază perfect pe oliță. Pentru că oricum arunc sacul la coșul de gunoi din parc. Singurul lucru în plus pe care îl au pungile speciale pentru oliță ar fi o bază absorbantă. Dar dacă stau în parc câteva ore, Ana poate face pipi și de 3 ori, și consum 25 lei la 3-4 ieșiri în parc. Mai mergem și la toaletele ecologice din parc, depinde pe unde ne prinde.

Octombrie

  • Scutece – 0! Nu am terminat niciun pachet.
  •  Un pachet de șervețele umede Happy de 64 de bucăți. Domnișoara în devenire ține foarte mult la igiena sa și sunt mândră de asta.

Octombrie

  • O periuță de dinți Optifresh Kids de la Oriflame – are o formă drăguță, ventuze în partea de jos și capătul mic ce curăță bine dinții mici.
  •  O periuță  de dinți Elegant Kids cu peri moi – aceasta are capătul puțin mai mare, prefer periuțele cu capătul mai micuț, sunt mai potrivite pentru ea. În rest, m-a atras forma drăguță a periuței.

Octombrie

Elgydium Kids

Acestea au fost produsele consumate de fetița mea în luna octombrie. Puteți citi și despre ce produse a consumat în luna septembrie.

2 thoughts on “Produse consumate de Ana în luna octombrie (XV)”

  1. O sa-ti spun ceea ce mi s-a zis si mie si nu am crezut: cand renunti la scutec, renunti de tot. Intr-adevar, pana nu am eliminat scutecul noaptea, nu am sesizat nici o evolutie.
    Cum am procedat noi…am renuntat de tot la scutec. Am cumparat huse impermeabile pt saltea + cearceafuri de unica folosinta (dalin, happy). Am hidratat-o bine pe timpul zilei a.i.seara sa nu mai ceara foarte multa apa. La inceput aveam parte de accidente noaptea, apoi accidentele s-au rarit. Acum face la culcare pipi, apoi la trezire. Ne-am stresat aprox.o luna, dar a fost f.bine dupa.

    Asta a fost experienta noastra.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.