Septembrie

Ce produse a consumat Ana în luna septembrie (XIV)

Sunt fericită că am reînceput să țin acest “jurnal” al produselor consumate lunar. Este util pentru mine să văd ce produse se termină în fiecare lună pentru a ști ce cheltuieli să previzionez.

Luna aceasta, Ana a renunțat la scutece în timpul zilei, le-am folosit doar la somn, i-am mai dat la grădiniță să fie și în călătoriile cu mașina. Deci marele consumator de buget va dispărea, în curând.

Mai jos veți găsi produsele consumate în luna septembrie de Ana, care are 2 ani și 9 luni.

CELE MAI CONSUMATE PRODUSE

Septembrie

  • Scutecele. S-au consumat 100 de scutece Lupilu. Nouă ni s-au părut foarte bune scutecele de la Lupilu și am continuat să le folosim. Un motiv pentru care am ales scutecele de la Lupilu a fost prețul lor accesibil, comparativ cu alte mărci existente pe piață.
  • Şervețele umede – Luna aceasta am terminat 1 pachet de şervețele umede Pampers de 64 bucăți și 1 pachet de Șervețele umede Lupilu de 72 de bucăți. Sinceră să fiu, ambele mi se par la fel.
  • Saci de gunoi – Un pachet de 100 de saci de gunoi Alu fix de 10 litri.

ALTE PRODUSE CONSUMATE

mai-iulie

  • Sanytol – Mini Gel de mâini dezinfectant – îl am mereu în geantă și îl folosim ori de câte ori este nevoie. În parc ne este cel mai necesar. L-am primit cadou la o conferință.

septembrie

  • Pasta de dinți GENNADENT JUNIOR cu argilă și portocale – Datorită compoziţiei 100% naturale din care este realizată, GennaDent Junior nu prezintă risc în cazul ingerării accidentale în mici cantități. Nu conține fluor! Nu conţine PEG-uri, parabeni, spumanţi, nu conţine conservanţi şi coloranţi artificiali şi este realizată printr-un procedeu tehnologic special ce menţine nealterate proprietăţile ingredientelor naturale. Anei i-a plăcut o perioadă de timp pasta de dinți cu “porto”. După aceea, a descoperit o pastă de dinți cu banane și a trebuit să o termin eu pe cea cu portocale. Mie mi-a plăcut. Este o pastă de dinți naturală, cu un gust plăcut.

În luna septembrie nu s-a terminat mare lucru, asta pentru că în luna august s-au cam terminat majoritatea produselor și am început tot atunci multe produse noi.

2 thoughts on “Ce produse a consumat Ana în luna septembrie (XIV)”

  1. Noi in luna septembrie nu am consumat nimic, dar am inlocuit samponul in ambalaj haios (ratusca) cu unul de la Nivea. Consumam ulei de cod, catina si miere si uneori sirop de Prunisor. De asemenea, am cumparat periute de dinti si o pasta de la colgate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.