Idei de cadouri pentru nunta de otel

➤ Nunta de otel – 10 idei de cadouri în 2021

Nunta de otel reprezintă aniversarea a 11 ani de căsătorie. Material dur, folosit în toate structurile de rezistență, denotă stabilitatea relației voastre, acum foarte greu de distrus. Piatra simbolică pentru aniversarea a 11 ani de căsnicie este turcoazul. Este o aniversare care de obicei prinde cuplul într-o perioadă liniștită a vieții, are deja o locuință de ceva timp iar copiii deja sunt măricei. Ca orice aniversare de căsătorie, nunta de oțel se serbează cu prietenii și se oferă un cadou tematic cu această ocazie.

Idei de cadouri pentru nunta de otel

  • Bijuterii cu pietre de turcoaz. Turcoazul este folosit în bijuterii de peste 7000 de ani, o piatră accesibilă ca pret, ce poate fi folosită pentru orice tip de bijuterie. Este piatra simbolică a acestei aniversări.
  • City break. Cadoul pe care îl recomandăm cu ocazia oricărei aniversări de căsătorie. Este până la urmă aniversarea voastră, de cuplu, nu una cu prietenii sau familia. Dacă ai fost deja la Turnul Eiffel (când ai aniversat nunta de fier) o altă destinație populară este London Eye.
  • Ochelari de soare. Destul de ușor de găsit unii făcuți din oțel sau care să reflecte culoarea oțelului. Rămâne doar să găsiți un model care să-i placă partenerului.
  • Brichetă din oțel. Am recomandat bricheta Zippo și pentru nunta de fier. Argumentele sunt aceleași, un cadou rezistent pe care îl poate folosi cu drag ani întregi.
  • Ceas din oțel inoxidabil. În tradiția populară nu este indicat să oferi un ceas cadou, înseamnă că ‘i-a sunat ceasul’, reamintire a faptului că timpul trece. Noi nu suntem suntem supertițiosi, ceasurile mi se par un cadou foarte potrivit, mai ales unul de calitate care să reziste ani întregi.
  • Butoni de oțel. În principiu aveți două variante, fie alegeți unii care se potrivesc cu o anumită ținută pe care doriți să o purtați, fie alegeți o temă care să-i placă partenerului dumneavoastră. O varietate foarte mare de butoni amuzanți poți să găsesti pe mindblower. Poate e fan Star Wars, Poker, fotografie, etc.
  • Vase de gătit din oțel. Dacă, și numai dacă, partenerul este pasionat de gătit atunci este o bună ocazie să înlocuiești un vas de gătit care s-a învechit sau să-i cumperi unul nou pe care și-l dorea de mult timp.
  • Un set de birou. În cazul în care partenerul studiază sau lucrează de acasă atunci este un cadou folositor. Este un cadou pe care l-am recomandat cu succes și pentru nunta de piele.
  • Set cuțite de bucătărie. O bună ocazie să schimbați setul de cuțite din bucătărie (pe care probabil le-ai primit cadou de nuntă sau cu alta ocazie speciala)
  • Tacâmuri din oțel inoxidabil. Dacă aveți deja în minte un cadou care nu are legătură cu nunta de oțel puteți să-l asociați cu acest cadou care respectă tematica aniversării.

Acestea sunt propunerile noastre de cadouri pentru nunta de otel. Aveți alte sugestii de cadouri pentru aniversarea a 11 ani de căsătorie ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.