➤ Nunta de fier – 10 idei de cadouri în 2021

Nunta de fier marchează împlinirea a 6 ani de căsătorie (mai este numită și nunta de zahăr în alte culturi). Relația este acum la fel de solidă ca fierul, întărită de încercările prin care ați trecut împreună. Pietrele simbolice ale acestei aniversări sunt ametistul și turcoazul.

Idei de cadouri pentru nunta de fier

 • O casetă de bijuterii din fier forjat. Dacă nu ai oferit cadou o casetă de bijuterii în urmă cu un an, pentru nunta de lemn, profită de ocazie și ia una din fier. Eventual și cu o cheiță, să poată pune bijuteriile de valoare în ea.
 • Grătar pliabil portabil. L-am primit cadou cu altă ocazie împreună cu un set de ustensile de grătar. Eram fani grătar dar de obicei mergeam la cineva în vizită pentru asta, acum ne deplasăm cu mașina în apropierea orașului de câteva ori pe an și le folosim cu mare plăcere.
 • Set accesorii de vin. Perfect pentru un cadou de neuitat, cutia setului este în formă de sticlă de vin și este potrivit atât cunoscătorilor cât și băutorilor ocazionali. Setul conține 5 piese din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate.
 • Abonament la sală. Un moment bun să-ți motivezi soțul să meargă la sală pentru a trage de fiare. Dacă in pandemie vrea sa evite sala, poți să-i oferi un set de gantere pentru a se antrena oricând acasă.
 • Brichetă frumos încrustată. Dacă este fumător poți să-i oferi o brichetă Zippo, este o marcă foarte apreciată pentru aspectul și rezistența ei, disponibilă într-o gamă largă de variante, mai nou poti să oferi și una personalizata cu mesajul dorit de tine.
 • Statuetă din metal. Intră în capitolul artizanat din fier si se găsesc în magazinele specializate în cadouri pentru aniversări sau se pot comanda online.
 • O trusă de scule. Dacă niciodată nu are ce-i trebuie pentru a face mici reparații prin casă sau ați avut probleme cu mașina și ați fost nevoiți să împrumutați de la alți șoferi, atunci este un bun moment să-i oferi o trusă de scule.
 • Un pat din fier forjat. Mi se pare o piesă de mobilier deosebită, ocupă mai puțin spațiu comparativ cu unul de lemn, se deteriorează foarte greu și este ușor de mutat pentru curățenie, nu mai stă praful depus sub el cu lunile.
 • Tour Eiffel. Dacă bugetul vă permite, sunt puține lucruri mai romantice decât o escapadă în Paris. Ca variantă low cost avem Porțile de Fier, o zonă foarte frumoasă care merită văzută măcar o dată.
 • Ustensile sau vase pentru bucătărie. Probabil că majoritatea vaselor a fost achiziționată la scurt timp după nuntă așa că este un moment bun să mai schimbi din ele după 6 ani de folosință.
 • Mobilă de gradină din fier forjat. Foarte utile dacă ai curte, un set din fier forjat este rezistent și nu necesită îngrijire, nu este deranjant după o ploaie și puteți să-l țineți amintire mult timp.
 • Fier de călcat. În cazul în care ai primit fierul de călcat cu ocazia nunții sau l-ai luat imediat după, poate este momentul să faci un upgrade la un fier de calcat anticalcar.

Acestea au fost ideile noastre de cadouri pentru nunta de fier. Vă puteți inspira și din ideile de cadouri pentru nunta de lemn. Dacă ai folosit una din idei sau ai altele pentru aniversarea căsătoriei, lasă-ne un comment și o să-l adăugăm în articol.

Article Snippet
Nunta de fier - 10 idei de cadouri
Article Name
Nunta de fier - 10 idei de cadouri
Description
O lista de cadouri pentru aniversarea a 6 ani de casatorie insotita de o scurta descriere a acestei aniversari.
Carmen
Publisher Name
ViataDupaBebe
Publisher Logo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.