aniversare 13 ani de casatorie

➤ Nunta de dantela – 10 idei de cadouri în 2021

Nunta de dantela reprezintă aniversarea a 13 ani de căsătorie. După 13 ani de căsnicie s-a ajuns la un rezultat deosebit așa cum se obține și dantela, după o muncă migăloasă, de durată. Un material care exprimă eleganță și delicatețe, la fel ca relația voastră, care este o relație matură ce a trecut de-a lungul timpului și prin momente grele și momente frumoase. Piatra simbolică a acestei aniversări ești citrinul. Am pregătit o lista cu idei de cadouri pentru această aniversare.

Idei de cadouri pentru nunta de dantelă

  • Lenjerie intimă din dantelă. Un cadou perfect pe care să îl faceți partenerei, cu ocazia această vei beneficia și tu de el. Atenție la mărime și culoare.
  • Perdele/draperii cu dantelă. Dacă așteptai un motiv pentru a schimba draperiile sau perdeaua, nunta de dantelă este un bun prilej. Poți să alegi perdele integral din dantelă sau unele ornamentate cu dantelă. Pentru draperii rămâne varianta ornamentată cu dantelă.
  • Mănuși din dantelă. Un simbol al eleganței din trecut, în momentul de față sunt folosite fie la ocazii foarte speciale fie ca un accesoriu pentru dormitor.
  • Rochie de dantelă. Nunta de dantelă este momentul potrivit pentru a purta o rochie de ocazie din dantelă sau cu accesorii din acest material.
  • City break în Bruges, orașul dantelei. Fiindcă este aniversarea voastră, un concediu petrecut în 2 este un cadou ideal cu această ocazie. Dacă nu știai ce destinație să alegi, poți încerca Bruges, un oraș cunoscut în secolul 19 pentru fabricarea dantelei.
  • Pernă decorativă de dantelă. Un element decorativ ușor accesibil care poate să își găsească locul în dormitorul vostru. Un cadou similar cu cel din nunta de panza.
  • Bijuterie cu piatră de citrin. Citrinul este o piatră prețioasă pe care o găsim în nuanțe de galben, este piatra simbolică a acestei aniversări și este folosită foarte des ca piatră ornamentală pentru bijuterii.
  • Un buchet de crizanteme. Un element care nu trebuie să lipsească din orice aniversare, cu această ocazie se recomandă un buchet de crizanteme, florile simbolice pentru aniversarea a 13 ani de căsătorie.
  • Față de masă din dantelă. Un cadou clasic ce poate fi folosit pentru a împodobi masa la ocazii speciale. Fiind un cadou clasic găsim și foarte multe oferte pe piață.
  • Obiecte vestimentare din dantelă. Dacă aveți deja în minte un cadou, dar nu respectă tema acestei aniversări atunci puteți să-l ‘asortati’ cu un obiect care să respecte și tema tradițională. În cazul de față puteți încerca orice obiect vestimentar mic din dantelă : eșarfă, cravată, batistă etc..

Acestea au fost propunerile noastre de cadouri pentru nunta de dantelă. Voi ce cadouri ați oferit pentru aniversarea a 13 ani de căsătorie ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.