produse consumate noiembrie

🛀 Produse consumate de bebe în luna noiembrie

🛀 Noiembrie a fost o lună bună pentru mine. O lună în care m-am concentrat mai mult pe mine, în care am făcut mai mult sport, am mers la tratamente corporale, mi-am permis un weekend doar pentru mine, am fost în alt weekend doar cu soțul prin ținutul Buzăului, a fost bine. A fost luna în care copiii au stat 3 weekenduri la bunici. Și asta s-a simțit în energia și relaxarea noastră. Dar să vă spun și ce produse au consumat, că de aceea ați intrat pe articol.

🛀 Produse consumate de bebe (1 an și 7 luni) în luna noiembrie

produse consumate noiembrie
 • 5 pachete scutece Pampers active baby nr. 4 60 bucăți/pachetul Absorb bine, nu au miros specific, sunt ok. Bogdan a consumat fix 10 scutece pe zi.
 • 8 pachete șervețele umede Pampers sensitive 52 bucăți/pachetul. Consumate de ambii copii.
 • Un pachet saci menajeri Winny 35 l 20 bucăți/pachetul – nu au fost cea mai bună alegere, dar era singura din magazin.
 • Un pachet saci de gunoi Epack 20 l 30 bucăți/pachetul. Au o formă drăguță de iepuraș. Sunt rezistenți, așa că îmi plac.
 • 1 pachet saci de gunoi Aluxfix 10 l 40 bucăți/pachetulAceștia sunt preferații mei. Sunt mici și rezistenți.
 • Un săpun solid Sanosan baby 100 g – curăță bine pielea și hidratează. Miroase frumos a lapte și ulei de măsline. Nu usucă mâinile. Îl folosim să ne spălăm pe mâini. O mare pasiune de-a lui Bogdan. Să se joace cu apa.
Sanosan
 • 1 cutie Camilia Boiron 10 unidoze– Îi ies caninii. Noaptea trecută nu cred că am dormit 1 oră legată. Toată noaptea.
 • O pastă de dinți nenedent baby 20 ml – L-am spălat doar cu pasta și cu altă periuță pentru că mă mușcă de deget dacă folosesc degetarul din set. Mi se pare super pentru o primă pastă de dinți.
 • Un burete de baie Cien din Lild– are o parte moale și una mai aspră, dar nu foarte aspră. Mi-a plăcut pentru bebe.
 • Un burete anticelulitic Lux din Bebe Tei – da, da…ați citit bine. Să vă povestesc cum a fost. Am mers în Bebe Tei din Mall Vitan să îi luăm un alt cărucior sport lui Bogdan. Ar fi al-4-lea până acum. Dar asta este altă poveste. Dacă tot am ajuns acolo, ne-am făcut și cumpărăturile. La RAIONUL DE BEBELUȘI erau mai multe tipuri de bureți de baie. I-am luat unul albastru fără să citesc ce scrie pe el. Când să spălăm copilul, urlete peste urlete. Mă gândeam că e apa prea caldă sau mai știu eu ce… când pun buretele pe pielea mea era o senzație de smulgere a pielii. Eu am declarat război celulitei, dar nici măcar eu nu aș îndura buretele ăla pe piele. Dar un băiețel mic cu pielea fină. Am aruncat buretele direct la gunoi. O să mă uit mai bine ce cumpăr data viitoare chiar și de la raionul de bebeluși. 

🛀 Produse consumate de Ana (5 ani și 11 luni) în luna noiembrie

produse consumate noiembrie
 • O pastă de dinți Naturaverde cu LOL 75 ml – și-a ales-o din magazin pentru că era cu LOL. Are un gust bun de căpșuni după cum susține copilul.
 • O pastă de dinți Colgate 6-9 ani 50 ml – tot ea și-a ales-o singură din magazin. Aceasta este mentolată, îmi murdărește chiuveta și lasă respirația proaspătă.
produse consumate noiembrie
 • O periuță de dinți cu capac Natura Verde cu unicorn – mi s-a părut cam mare și cu perii cam tari pentru ea. Evident că și-a ales-o că era cu unicorn.

🛀 Aceasta a fost lista produselor terminate de bebe în luna noiembrie și părerea noastră sinceră și la obiect despre ele. Produsele au fost cumpărate de noi (am primit doar săpunul solid Sanosan Baby spre testare). Despre produsele consumate de bebe în luna octombrie, puteți citi aici.

1 thought on “🛀 Produse consumate de bebe în luna noiembrie”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.