Produse consumate de bebe în luna octombrie

🛀 Produse consumate de bebe în luna octombrie

🛀 În luna octombrie nu s-a întâmplat mare lucru pentru noi, doar viața și-a urmat cursul cu toate schimbările apărute peste noapte. Ana a mers/nu a mers la grădiniță, a mers la balet apoi a trecut în online, a reluat orele de logopedie care chiar dau rezultate. Bogdan a început kinetoterapia pentru tal valg (o afecțiune pe care încercam eu să o “tratez” prin masaj, dar am apelat la un profesionist) și l-am mai dus la salină pentru a-i întări imunitatea. Iar eu încerc fac slalom printre ele și să îmi fac timp și pentru mine. Dar să vedem ce produse au consumat copiii.

🛀 Produse consumate de bebe (1 an și 6 luni) în luna octombrie

Produse consumate de bebe în luna octombrie
 • 3 pachete scutece Pampers active baby nr. 4 60 bucăți/pachetul și 1 pachet scutece Pampers active baby nr. 4 58 bucăți/pachetul. Am văzut că le-a schimbat numărul de bucăți. Au mai pus 2 scutece în pachet. În rest, nu am observat nicio modificare. Absorb bine, nu au miros specific, sunt ok. Bogdan a consumat aproximativ 8 scutece pe zi.
 • 4 pachete șervețele umede Pampers sensitive 52 bucăți/pachetul.
 • 3 pachete șervețele umede Pampers fresh clean 52 bucăți/pachetul. Ambele mi se par la fel de bune. Nu văd nicio diferență între ele. Luna aceasta copiii au consumat mai puține șervețele umede, nu știu ce a fost cu ei. :))
 • 1 pachet șervețele umede Septona antibacterial cu măr verde 60 bucăți/pachetul. Pe acestea le-a consumat doar Ana, după diferite activități. Gen când pictează și îi este lene să se spele pe mâini. Dar nici murdară nu suportă să stea. :)) Îmi place foarte mult mirosul acestor șervețele și faptul că ele curăță bine.
 • Un pachet saci menajeri Winny 35 l 20 bucăți/pachetul – nu au fost cea mai bună alegere, dar era singura din magazin.
 • Un pachet saci de gunoi Folistar 15 l 30 bucăți/pachetul. Aceștia sunt ok, dar nu wow.
 • 2 pachete saci de gunoi Aluxfix 10 l 40 bucăți/pachetulAceștia sunt preferații mei. Sunt mici și rezistenți. Cine ar fi crezut înainte să am copii că voi avea saci de gunoi preferați? :))
 • DR. C. TUNA BABY ȘAMPON PENTRU BEBELUȘI 375 ml. Șamponul acesta curăță foarte bine părul de toate resturile alimentare posibile și imposibile care ajung în el. Pe el scrie că poate fi folosit și pentru corp, dar noi l-am folosit doar pentru păr. Șamponul face sufiecientă spumă, se clătește ușor, iar bebelușul nu a plâns atunci când apa i-a ajuns în ochi. Am folosit o cantitate mică de produs, consider că iese o cantitate ok din ambalaj. Șamponul conține și el ulei de borago, nu conține parabeni, SLES, SLS, sulfat sau coloranți.
DR. C. TUNA BABY FARMASI
 • O cremă de îngrijire Sanosan baby 75 ml – Am folosit-o pentru zona scutecului și a fost foarte ok. Este puțin grasă, se absoarbe ok în piele și miroase frumos. Conține ulei de măsline organic și proteine din lapte. Merge aplicată pe tot corpul bebelușului, dar eu am folosit-o doar pentru zona scutecului pentru că era mai grasă. 
Sanosan
 • O loțiune de îngrijire Sanosan baby 100 ml – aceasta are o textură mai fluidă și am folosit-o pentru corp, parcă merge masajul mai bine cu ea. Miroase frumos și se absoarbe imediat.
 • O periuță de dinți Oral B baby 0-2 ani – îl spăl pe dinți cu pasta Nenedent care are și degetar inclus. Doar că Bogdan mușcă. Și mușcă tare! Așa că acum se spală cu toată familia în baie cu periuța lui de dinți. Adică îl las să se joace cu ea în apă după ce îl spăl eu bine pe dinți. Cât stă. Periuța aceasta are capătul mic și perii moi.
Produse consumate de bebe în luna octombrie

 🛀 Produse consumate de Ana (5 ani și 10 luni) în luna octombrie

 • O pastă de dinți Naturaverde cu unicorn 75 ml – și-a ales-o din magazin pentru că are un unicorn pe ea. Are un gust bun de căpșuni și i-a plăcut.
Produse consumate de bebe în luna octombrie
 • Un Touch Spray antibacterian Violet 59 ml – Ana mai iese afară cu câte o gentuță și își pune în ea diferite lucruri esențiale, printre care și spray antibacterian. Mă bucur, mai ales că îl și folosește pe la locul de joacă. O dezinfectare în plus nu strică niciodată!

🛀 Aceasta a fost lista produselor terminate de bebe în luna octombrie și părerea noastră sinceră și la obiect despre ele. Despre produsele consumate de bebe în luna septembrie, puteți citi aici.

2 thoughts on “🛀 Produse consumate de bebe în luna octombrie”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.