Sanosan

👶 Produse noi Sanosan pentru curățarea blândă a pielii bebelușilor

👶 Nouă ne plac produsele Sanosan. Miros frumos a bebeluș, sunt eficiente, lasă pielea și mai moale și mai plăcută la atingere. Perfectă de pupat toată ziua. Avem acasă toată gama de produse. Bebelușul nostru simpatic încă explorează lumea de-a bușilea, așa că îi este utilă o hidratare și ingrijire constantă a pielii sale sensibile. Produsele Sanosan conțin exclusiv ingrediente active, adaptate nevoilor delicate ale pielii lor. Formula are în compoziție doar ingrediente benefice, fără parabeni, siliconi sau uleiuri minerale.

👶 După relansările de anul trecut pentru subgamele MAMA și KIDS (copii mai mari), Sanosan continuă să îmbunătățească constant rețeta produselor și  a diversificat gama cu două noi articole pentru curățarea blândă a pielii bebelușilor.

Sanosan

👶 Apa micelară de curățire este destinată să curețe cu blândețe fundulețul și întreaga zonă a scutecului, dar și fața. Conține un mix între apă de înaltă puritate a lacurilor din munții  Germaniei  și ingrediente valoroase, precum uleiul de măsline din cultură organică, proteină de lapte și pathenol. Compatibilitatea cu ochii e testată clinic. Noi o folosim în special pentru față aproape zilnic. Chiar pare mai luminoasă pielea după ce îl curăț cu ea. Este utilă în deplasări și pentru restul corpului.

Sanosan

👶 Spumă de curățare cu extract de măsline organice și proteine din lapte este un alt articol destinat curățirii pielii și părului bebelușului. Folositor în deplasări, nu necesită clatire, ci este suficientă, după întrebuințare, folosirea șervețelelor umede. Formula conține substanțe de curățare delicate, ce  protejează stratul hidroliptic al pielii copilului, fiind ideal pentru spălarea zonei  fontanelelor. Spuma de curățare va fi un produs ideal vara aceasta pentru mici împrospătări rapide: prin parc, la drumurile lungi cu mașina, la mare.

Sanosan

👶 Gama este completată cu: gel de duș pentru păr și corp – produsul vedetă al gamei (acum și în varianta accesibilă la 100 ml), cremă de îngrijire și hidratare (care are și rolul de a „curăța”pielea de iritații datorate frecării mecanice și a transpirației în zonele cutanate) , șampon și săpun. Toate produsele au mirosul acela specific de bebeluș. O combinație de lapte și ulei de măsline. Pentru mine aceasta este asocierea. 🙂

Sanosan

👶 Cu Sanosan atât  micuțul, cât și mama sunt tratate cu maximum de grijă! SANOSAN se găsește în farmacii, magazinele specializate pentru copii, drogherii, precum și supermarketurile MEGA IMAGE din întreaga țară. Gama se si online pe principalele site-uri consacrate (generaliste și pentru copii).

Tags:

6 thoughts on “👶 Produse noi Sanosan pentru curățarea blândă a pielii bebelușilor”

  1. Si eu am folosit Sanosan cand bebe era micut de tot. Au fost primele produse la care am apelat. Am foarte mare incredere in ele

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.