Vanish Oxi Action

💗 Prelungește viața hainelor tale cu Vanish Oxi Action


💗 Nu știu dacă vă este cunoscut noul concept de “slow fashion”, dar acesta are la bază mai multe principii printre care și cel de modă durabilă. Adică să îți achiziționezi mai rar piese vestimentare și acestea să fie din materiale rezistente și care nu se demodează. Cred că poate fi numit și “parents fashion”. Că noi părinții, cam asta facem. Ne luăm haine “durabile” pe care sperăm să le purtăm cât mai mult. Și facem eforturi pentru a încăpea în continuare în ele. 😁 Chiar și în hainele de acum 10 ani. Cel puțin eu asta fac. Iar când îți iei o piesă vestimentară nouă și se pătează sau un tricou alb care se îngălbenește, s-a cam dus farmecul. Dar sunt o mulțime de produse de ajutor, printre care și Vanish Oxi Action.

Vanish Oxi Action


💗 Particip la o nouă campanie de testare Buzzstore și am primit Vanish Oxi Action. Dacă ar fi să aleg două treburi casnice preferate, acelea ar fi să fac curat și să spăl rufe. Aș lustrui fiecare colțișor din casă și aș sorta rufele și apoi le-aș îngriji cu produse speciale pentru fiecare în parte fără probleme. Îmi place să adaug tot felul de aditivi la spălare pentru a prelungi viața hainelor. Iar acum a apărut un nou aditiv care mă ajută în acest sens. Cu o doză la fiecare spălare, Vanish Oxi Action îndepărtează petele, previne transferul culorilor, menține albul strălucitor și combate mirosurile neplăcute de pe țesături!

Vanish Oxi Action


💗 Pentru hainele colorate folosesc Vanish Oxi Action Pink! Îndepărtează chiar și cele mai dificile și uscate pete, previne transferul culorilor, combate mirosurile neplăcute și curăță în mod igienic. Iar pentru hainele albe Vanish Oxi Action Crystal White! Vanish Oxi Action Crystal White îndepărtează uimitor petele și menține albul chiar și după 50 de spălări.

Vanish Oxi Action


💗 Am consumat aproape tot Vanish Oxi Action Pink și pot spune că a menținut culoarea hainelor și a scos petele de pe ele, mai ales pe cele recente. În trecut, foloseam Vanish doar pentru pete persistente, adică puneam pe pată, așteptam și apoi puneam la spălat, acum îl voi adăuga direct peste detergent la fiecare spălare.

Vanish Oxi Action


💗 Cu doi copii mici, am parte mereu de multe haine de spălat, haine ce pot avea diferite pete. Orice ajutor primit este binevenit, iar noile produse Vanish Oxi Action vor fi adăugate în rutina mea de spălare a rufelor. Mai ales că nu îmi mai cumpăr haine așa des, așadar trebuie prelungită viața celor deja existente. Slow fashion, da?

11 thoughts on “💗 Prelungește viața hainelor tale cu Vanish Oxi Action”

  1. Folosesc produsele Vanish, dar pe Oxi nu l-am încercat. Urmează să-l iau deoarece am văzut că face treabă bună iar acum că vin sărbătorile, avem nevoie de el.

  2. Si eu folosesc Vanish in special pentru hainele albe, La servici port halate albe si acestrea trebuie sa arate mereu ca noi, asa le mentin

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.