consumat bebe

Am continuat să strâng ambalajele produselor pe care le-a consumat bebe, care are acum 1 an şi 3 luni. A fost puțin mai dificil pentru că am fost plecați în două mini-concedii. Deci bebe nu a fost schimbată chiar la timp pentru că nu au fost mereu posibiltăți, nu am mai spălat-o chiar în fiecare…Continue Reading “Ce produse a consumat bebe în ultima vreme (III)”

Bonprix

De ziua mea, soțul mi-a făcut cadou un city break în Roma. El îşi dorea mai mult ca mine să vadă Roma, dar decât să mă plimb cu bebe prin parc, mai bine mă plimb prin Roma. 🙂 A fost prima ieşire din țară cu bebe. În aeroport i-a plăcut, dar în avion a fost…Continue Reading “Plimbare cu bebe prin Roma în ținuta Bonprix”

Înțărcare

Promovez alăptarea cât mai mult timp cu putință, dacă este ok atât pentru mamă cât şi pentru bebe. Ştiu că laptele matern este cel mai bun pentru bebeluşi. Deşi inițial am făcut ceva eforturi să-mi alăptez bebeluşa, la 1 an şi 1 lună am considerat că a fost momentul să spun stop. Că este timpul…Continue Reading “Obiectivul “înțărcare” îndeplinit cu succes la 1 an şi 1 lună”

Ce produse a consumat bebe

În decurs de o lună, am pus într-un singur loc ce produse a consumat bebe. Ambalajele doar. Inspirația a venit de la bloggerițele de beauty, care îşi postează lunar, unele dintre ele, produsele cosmetice consumate. Aşa că m-am gândit să fac şi eu acelaşi lucru cu produsele “cosmetice” consumate de bebeluşa mea. Aceasta este a doua…Continue Reading “Ce produse a consumat bebe luna acesta? (II)”

mai mult lapte

Din momentul în care am născut, principala mea grijă legată de nevoile bebeluşului a fost să îi dau să mănânce. Nu îmi explic de ce. Dar şi acum, înainte să plec de acasă sau să o las în grija cuiva, trebuie să îi pregătesc mesele. 🙂  Când alăptezi bebeluşul doreşti să pleci (oarecum) liniştită de…Continue Reading “Mai mult lapte (matern)”

produse consumate bebe

M-am inspirat de la bloggeritele de beauty care isi posteaza lunar, unele dintre ele, produsele cosmetice consumate. Asa ca m-am gandit sa fac si eu acelasi lucru cu produsele “cosmetice” consumate de bebelusa mea, timp de o luna. Produsele au fost consumate in perioada 18 decembrie – 17 ianuarie. Voi posta doar produsele CONSUMATE (terminate, ambalajele…Continue Reading “Ce produse a consumat bebe intr-o luna?”

neconditionat

Ce fel de oameni vrem sa ajunga copiii nostri in viitor? Ce ne dorim pentru ei? Vrem sa fie genul de oameni care accepta lucrurile asa cum sunt sau genul de oameni care vor sa le imbunatateasca? Acestea sunt unele intrebari pe care mi le-am pus in timp ce citeam cartea “Parenting neconditionat” de Alfie…Continue Reading “Ne iubim copiii neconditionat sau simtim nevoia de control absolut?”

activitati pentru un bebelus inteligent

Sunt zile in care timpul trece greu cu bebe si nu mai stiu ce activitati sa facem. In acele zile, printre sursele mele de inspiratie sunt si diferite carti cu jocuri pentru bebelusi pe care le am acasa. Una dintre carti este “Bebelusul inteligent” de Simone Cave si Caroline Fertleman. Am incercat toate joculetele si…Continue Reading “12 idei de activitati pentru un bebelus inteligent. De la 6 luni la 12 luni”

Urmeaza sa mergeti in vizita la un nou-nascut si nu aveti idei ce sa ii cumparati? Vin sarbatorile si nu stiti ce sa le cumparati copiilor prietenilor? M-am gandit sa scriu un articol in care sa va povestesc despre cateva produse dragi si utile bebelusei mele. Produse utile, pe care noi le folosim de cand…Continue Reading “Idei de cadouri pentru bebe de la Naturel Bebe”

Vaccinarea

Vaccinarea a fost adusa in discutie pe 16 noiembrie in Bucuresti, la Hotel Crown. In cadrul conferintei Social Moms „De ce sa ne mai vaccinam copiii” sustinuta de Asociatia Proimunizare si organizata in parteneriat cu site-ul  desprecopii.com. S-a vorbit despre vaccinarea copiilor alaturi de specialisti in domeniu. Nu a fost genul de conferinta unde se prezinta subiectul…Continue Reading “Vaccinarea intre ratiune si simtire”