Kosmos Kids

🚀 Jocuri pentru ambii copii și un concurs

🚀 Ana mai are puțin și împlinește 6 ani, iar Bogdan are acum 1 an și jumătate. Pe măsură ce crește Bogdan, jocurile lor devin din ce in ce mai interactive. Și este mult mai interesant pentru Ana să se joace cu el. Până acum, s-a tot văitat că nu crește Bogdan mai repede. Chiar a zis că îi va scrie lui Moș Crăciun să crească Bogdan :)) Încerc să le iau jucării atractive pentru amândoi, să se joace cât mai mult timp împreună. Pentru că asta înseamnă și mai mult timp pentru mine. :)) Vise, știu…vise :))) Astăzi vă voi prezenta jucăriile pe care le-am luat de la Kosmos Kids și motivele pentru care aș da cât mai multe comenzi la ei. 

Kosmos Kids

🚀 Lui Bogdan îi plac mingile de toate felurile, mașinile și animalele. Astea are fi top 3. Așa că i-am luat un set de Construcție Geomag Magicube cu animale din râu. Sunt 6 cuburi ce se pot combina în diferite feluri pentru a crea animăluțe. Ai și planșe cu modele de urmat sau poți face tu ce combinații îți plac. Cuburile sunt magnetice și se lipesc unul de altul. Bogdan nu este la nivelul de a urma o schemă să facă un animal, dar Ana da. Așa că ea face animăluțele după model sau își folosește fantezia și Bogdan le desface se joacă cu ele. Cuburile sunt destul de moi, bine lucrate, m-a lovit unul și am fost ok. :)) Bogdan are o perioadă în care aruncă cu lucruri. Ana nu a avut o astfel de etapă. Sper să depășească etapa aceasta repede și Bogdan. Fără victime colaterale.

🚀 Vă spuneam că mașinile sunt o altă pasiune de-a lui Bogdan. A văzut la un băiețel în parc mașinuțele magnetice mix&match și nu se mai despărțea de ele. Nu știam de unde le-a luat băiețelul și nu le văzusem nici prin magazine. Iar când le-am găsit la Kosmos Kids am fost foarte fericită. Practic sunt 4 vehicule prinse prin magneți și se pot combina cum vrei. Bogdan face singur puzzle-ul din 2 piese deoarece se detașează și se prind cu ușurință. Sunt dintr-un material FOARTE REZISTENT. Pentru că, da, au fost aruncate și ele.  Submarinul, Camionul, Elicopterul și Trenul îi însoțesc pe cei mici în diferite jocuri. Înainte să se nască Bogdan, Ana nu era foarte atrasă de mașini, dar acum se joacă împreună des. Și cu mașinile și cu păpușile. 🙂

🚀 Ana a primit cadou anul trecut de Crăciun o bucătărie de lemn. Bucătăria încă este atracția amândurora. Se joacă la ea des și gătesc diferite preparate. Acum le-am luat un joc magnetic Tortul micului cofetar pentru a-și prepara diferite torturi. Sunt ingrediente care se atașează de feliile de tort. Ana adoră pur și simplu jocul. Are piese mici magnetice. Dacă aveți copii care au tendința de a băga în gură lucrurile mici, mai bine așteptați să împlinească 3 ani. Ana băga tot ce găsea în gură când era mică, Bogdan nu face asta. 

🚀 Am lăsat piesă de rezistență la final. Tableta magică de desenat cu lumini și șabloane. Mă uitam pe telefon cu Ana pe lângă mine într-o seară și Ana vede tableta. Îmi spune că o vrea. I-am spus să îi scrie Moșului. Îmi spune că are bani în pușculiță și să îi comand tableta. Și m-a sâcâit cu ea până i-am comandat-o. Practic este o tabletă de desenat pe ea pentru care primești șabloane, culori fosforescente, are baterii și lumini și luminează în întuneric. Ana este suuuper încântată de desenele neon care îi ies după șablon. După ce termină, șterge cu un șervețel și reia procesul. Bogdan dorește și el să coloreze cu carioci așa că are fiecare tableta lui acum. Deși tot cea pe care desenează Ana este mai atractivă.

Kosmos Kids

🚀 Iar acum să vă spun de ce aș da cât mai multe comenzi la Kosmos Kids. În primul rând, jucăriile primite sunt de calitate și rezistente. Un punct important pentru mine având în vedere că Bogdan este în etapa în care aruncă cu ele. Jucăriile sunt deosebite. Au multe modele de jucării magnetice pe care nu le-am mai văzut prin alte părți. Prețurile sunt bune raportate la produse, iar acum au reduceri. Și… au un SUPER CONCURS. Dacă cumperi orice produs de pe site până pe 12 decembrie, te înscrii în tombola pentru o vacanță în România cu familia ta în valoare de 7000 lei + vouchere jucării în valoare de 2500 lei. Tu vei alege unde vrei să mergi și când!

✨Premiul cel mare include la alegere mai multe variante de locuri speciale din România pentru o vacanță de neuitat PLUS toate acestea: ❄️4 nopți de cazare ❄️Transport asigurat❄️Pensiune completă Tu și copiii trebuie să aduceți doar distracția! 🎁 ÎN PLUS, poți câștiga săptămânal un voucher în valoare de 500 lei pentru a cumpăra câte jucării vrei de pe https://www.kosmoskids.ro/

🚀 Eu prefer să îmi fac din timp cumpărăturile pentru sărbători și un astfel de concurs mă îndeamnă să dau mai multe comenzi. Pe rând, să fie mai multe înscrieri. :))

14 thoughts on “🚀 Jocuri pentru ambii copii și un concurs”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.