bonprix

👦Haine moderne și comode pentru băieți

👦 Pentru fete se găsesc o mulțime de haine super simpatice. Ai de ales din tot felul de categorii, de accesorii, de costumașe. Dar pentru băieți nu prea ai de unde selecta. Au început să apară mai multe opțiuni de culori pentru ei, dar modelele sunt cam aceleași. Văd asta la fiecare schimbare de număr la haine la Bogdan. Acum că a trecut la 98, i-am schimbat toată garderoba și am încercat să îi găsesc haine comode și drăguțe. Să vă arăt ce haine de toamnă i-am luat de la bonprix.

👦 I-am luat un trening bleumarin bpc bonprix collection din bumbac 100%, comod, perfect pentru a alerga în el prin parc. Este puțin vătuit pe interior și are inserții colorate pe lateral. Am prins zile bune în weekend și a ieșit doar în trening. Seturile pentru baieti sunt mai avantajoase la preț față de produsele achiziționate separat.

👦 Pentru zilele de toamnă i-am luat pantaloni de ploaie bpc bonprix collection, bleumarin. Aceștia sunt foarte utili și pentru grădiniță, îi dau peste pantalonii de interior și când iese în curte este protejat. Pantalonii sunt dintr-un material respirabil, lejer, nu permit trecerea apei și sunt rezistenți la vânt. Eu îi voi da peste alți pantaloni sau peste dresuri când iese afară, cred că i-ar fi frig doar în ei. Ce îmi place mult este că se pot spăla la mașină fără să se strice. Și de când parcul în care ieșim s-a umplut de trotinete electrice și de biciclete, apreciez și detaliile reflectorizante de pe ei. 

👦 I-am luat și două hanorace pentru că aveam nevoie de bluze pentru baieti drăguțe, erau la reducere și îmi plăceau modelele. Un hanorac azuriu-marin-gri melanj și unul antracit melanj cu o rachetă imprimată pe el, ambele bpc bonprix collection. Bogdan a fost foarte încântat de cel cu rachetă. Ambele sunt puțin vătuite pe interior, materialele sunt comode și țin de cald.

👦 Hainele pe care i le-am comandat lui Bogdan sunt mărimea 92/98 și îi vin foarte bine, puțin lejere. El tocmai a făcut trecerea de la mărimea 92 la 98. Am dat comandă din aplicația bonprix și pe lângă reducerile pe care le aveau hainele pe site am mai primit extra 15% reducere și transport gratuit. Au mereu tot felul de promoții în aplicație pe care le urmăresc și dau comandă în momentul oportun. 

bonprix

👦 Eu îmi comand des haine bonprix, consider că au un croi care îmi flatează silueta. La ultima comandă mi-am luat rochițe pentru plajă și un costum de baie pentru care am fost complimentată mult. Atât hainele pentru adulți cât și cele pentru copii sunt din materiale calitative care rezistă și nu se deteriorează după multe purtări/spălări. Și lui Bogdan i-am mai luat haine de pe site și s-au menținut că în prima zi, deși le-a tot purtat. Voi obișnuiți să comandați haine online? Dar de la bonprix?

Tags:

4 thoughts on “👦Haine moderne și comode pentru băieți”

  1. Frumoase și confortabile, dar mai ales adorate de copii, hăinuțele de la Bonprix.
    Este atât de important să le găsești repede, la preț bun și să câștigi timp pentru micuți!
    Să le poarte cu mult drag și sănătate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.