Grizzy si lemingii

🐻 Ce năzbâtii amuzante mai fac copiii

🐻 Cu ocazia apariției de noi episoade din Grizzy și lemingii la Boomerang, am lansat și eu un concurs pe instagram @viatadupabebe unde mămicile mi-au povestit cele mai amuzante năzbâtii făcute de cei mici și ce au învățat din ele. Am zis să nu rămână doar pe instagram și să le pun și aici, să ne amuzăm împreună. Voi mai pune și din cele făcute de copiii mei, că am o mulțime. 

 • Ana (5 ani) îmi folosea produsele mele de baie pentru a-și spăla jucăriile. I-am cumpărat un săpun lichid și i-am spus să își spele păpușile cu el. Când am revenit în baie, folosea produsul bebelușului (cel mai scump produs din casă) pentru asta. Și mă întreba de ce nu sunt fericită că nu îmi folosește produsele mele.
 • Bogdan (1 an și 5 luni) face curățenie prin casă și aruncă TOT CE CONSIDERĂ la gunoi. De la jucării, mâncare, produse de prin casă. Trebuie să fim atenți mereu când aruncăm gunoiul. :))
 • Cred că cea mai mare năzbâtie a Anei a fost o săptămână c*c*cioasă
 • Ana își păcălește bunicile că și-a pierdut diverse lucruri și le ascunde prin casă. Iar bunicile caută obiectele respective prin toată casa fără să știe că sunt ascunse intenționat.
 • Un băiețel a prins geanta mamei deschisă, a scos un ruj roșu lichid și a mâzgălit prin toată casa.
 • M a intrat într-un caca și apoi dădea cu piciorul în el și spunea “minge maro”.
 • Mămica și fiul au mers să adune ouăle din cuibare. Fiul și-a pus un ou în buzunar și din greșeală a dat cu mâna în el și l-a spart. S-a supărat și a plâns, mămica a râs.
Grizzy si lemingii
Se bat mereu pe ciocolata.
 • M l-a machiat pe tatăl ei când dormea cu ruj waterproof și acesta nu a simțit nimic.
 • O gărgăriță mică a prins cutia cu cremă de funduleț și s-a cremuit din cap până în picioare.
 • S ( 1 an și jumătate) a pictat pisicile.
 • A ( 1 an și 8 luni) a dat jos paharele din bar cu bățul de la mop.
 • I a turnat tot șamponul, gelul de duș, crema de duș etc în vană și a dat drumul la apă. S-a umplut de spumă toată baia, a ieșit până pe hol în jos, voia să facă spuma party.
 • M a văzut că mămica aruncă lucruri la gunoi și i-a explicat că acolo aruncă ce nu mai este bun. După ce a mâncat mâncarea din castron, a mers și a aruncat la gunoi castronul și lingurița pentru că nu mai sunt bune.

🐻 Sper că v-au amuzat întâmplările celor mici. Sunt doar o parte din comentariile înscrise la concurs. Pe toate le gășiți aici.

Pe moment nu sunt amuzantate, clar. Dar după ce trece timpul parcă te amuză când îți amintești cum și-a tăiat copilul singur bretonul și arăta ca un personaj din antichitate sau cum a mâzgălit mobila nouă, albă cu un marker permanent. O mamă are răbdare, iartă, explică și explorează alături de copii.

Așa face și Grizzy cu haioșii lemingi. Grizzy este mare și puternic ca un urs, deștept… ca un urs și răbdător ca… o Mama Bear pentru că în final ajunge să le ierte lemingilor toate poznele chiar dacă de cele mai multe ori aceștia îl scot din minți.

Grizzy si lemingii
Aici sunt cuminti

🐻 Grizzy și lemingii ne învață că prin joacă putem dobândi și finisa calități precum toleranța, bunătatea, curajul și puterea de a vedea lumea din jur prin lentile blânde și nealterate, întocmai cum o văd copiii din lumea întreagă.

🐻 Eu mă uit cu Ana la Grizzy și lemingii și ne amuzăm împreună. Dacă vreți să aveți parte de o porție de râs, pe Boomerang, în fiecare zi de la 19:30 apar episoade noi. Vizionare plăcută!

15 thoughts on “🐻 Ce năzbâtii amuzante mai fac copiii”

 1. Ne vom uita si noi la desen. Loli face multe nazbatii, nici nu mai tin numaratoarea. Unele ma amuza pe moment, altele la un un timp dupa 🙂

 2. Foarte amuzanti sunt lemingii, asa ii vad eu pe ai mei copii. Iar eu bineinteles sunt grizzy : ))) ce vrea sa manance un peste cu ciocolata linistit in fata televizorului si nu poate de cheful de joaca al lemingilor!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.