Santaderm Parasites

🐜 Vine vara, bine-mi pare, am repelent în dotare 😊

  • Nu te duce pe iarbă că sunt căpușe!
  • Mergem acasă că au apărut țânțarii!
  • Nu mergem la iarbă verde că ne înțeapă insectele!

🐜 Ei bine, eu cam asta spuneam. Și multe altele pentru că pe mine mă înțeapă tot: albine, țânțari, furnici, purici, păianjeni… am genul acela de predispoziție. Din nefericire pentru copii, mă moștenesc. Săracii, în zona înțepăturilor li se înroșește și umflă pielea foarte rău. Cum vine căldura, cum ne aprovizionăm. Am testat aproape tot în materie de repelent de insecte.

🐜 Pe piață sunt disponibile o sumedenie de soluții care promit să te scape de grija țânțarilor sau căpușelor, dar multe dintre ele conțin ingrediente nerecomandate copiilor și au un miros deranjant, ce maschează chiar și cel mai rafinat parfum. De câțiva ani, noi folosim produsele SantaDerm ParasiteS. Soluțiile sunt pe bază de ingrediente naturale, ce pot fi folosite și de copii.

🐜 Spray-ul SantaDerm ParasiteS se poate folosi încă de la 3 luni, așa că îl parfumez bine pe bebe cu puțină mușcată. Așa mi se pare mie că miroase 🙂 El conține uleiuri esențiale. Există și varianta roll an repelent și șervețele umede împotriva țânțarilor și căpușelor, toate trei produsele pot fi folosite începând de la 3 luni.

🐜 Toate produsele au în compoziție ca ingredient activ Citriodiol ®, care este extras dintr-o specie de Eucalipt (Eucaliptus citriodora). Timpul de acțiune este de 6-8 ore, timp care a fost stabilit în urma efectuării testelor de eficacitate pe produs. Grație conținutului de ingrediente active 100% vegetale, aceste produse pot fi folosite și pentru copiii începând cu vârsta de 3 luni.

🐜 În majoritatea timpului folosim repelent, dar sunt și zile în care ieșim prin parc, se lasă întunericul, apar țânțarii și până să ne “parfumăm”, deja suntem ciupiți. În astfel de momente, aplic Gelul calmant SantaDerm ParasiteS ce calmează rapid mâncărimea și iritația pielii cauzate de înțepăturile sau mușcăturile provocate de insecte. Are efect antiseptic și oferă imediat o senzație plăcută de răcorire pe zona afectată pe care se aplică, grație combinației de ingrediente active naturale (uleiuri esențiale de mentă, lavandă, mușcată, rozmarin, cuișoare și ceai verde, precum și a extractului de Litsea cubeba, lemongrass, wintergreen și a terpineolului). Atenție! Gelul poate fi folosit de către copiii cu vârsta mai mare de 3 ani.

🐜 Deși vara este mai ușor de îmbrăcat bebelușul pentru ieșirile pe afară, pielea lui fină și sensibilă trebuie protejată. În timpul zilei îl masez cu loțiune cu protecție solară, iar seara cu spray-ul repelent împotriva țânțarilor. Bebelușul pare să fie atașat de spray sau cel puțin de forma lui. Nu vrea să îl mai lase din mână. 🙂

22 thoughts on “🐜 Vine vara, bine-mi pare, am repelent în dotare 😊”

  1. Și la noi e dificil cu țânțarii. Băiețelul meu are o atracție pentru ei. Problema este ca are și dermatita și e mai complicat uneori asa ca mereu sunt în căutare de ceva potrivit.

  2. Cea mai mare problemă a verii, țânțarii și tot felul de astfel de ”atacatori”. Noi stăm în apropierea unei păduri și cum nu s-au învrednicit să facă nimic, trebuie să luăm singuri măsuri. Stropim mereu cu soluții prin toată curtea, dar nu este suficient. Recomandarea ta vine la momentul potrivit pentru că chiar nu vrea să stau numai în casă. Vreau să mă bucur de aer, de natură, de soare…

  3. Si eu sunt magnet pentru toate insectele si la fel sunt si copiii. Nu mai zic ce semne urate fac la piscaturi. 🙁 O sa caut si eu produsele astea.

  4. Vara trecuta am folosit si eu repelent pentru cea mica si mi-a placut tare mult cum s-a comportat asa ca am sa cumpar si vara asta

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.