Produse consumate

Produse consumate de Ana în lunile martie-aprilie(XX)

Ana la vârsta de trei ani și patru luni are o personalitate destul de pronunțată. Își alege singură hainele pe care dorește să le poarte, îmi spune cum să îi fac părul, iar în magazin a început să își aleagă singură produsele. În limite rezonabile, bineînțeles. O las să ia singură anumite decizii, dar nu pe cele importante. De exemplu, o las să își aleagă pasta de dinți și periuța de la raionul de produse de copii. Dar când a ales o pastă de dinți minusculă la 70 lei, doar pentru că avea o girafă pe ea, i-am prezentat o variantă mai rezonabilă de produs la un preț mai ok.

Ana a terminat următoarele produse în lunile martie-aprilie:

  • SANOSAN KIDS Spray pieptănare ușoară, pentru fete – Ajută la descurcarea părului și face pieptănarea mai ușoară, fără complicații sau rupturi. Ana are părul foarte fin și nu avem probleme la pieptănare. Dar îi place să o dau cu spray pentru că miroase frumos. L-am folosit și eu și chiar mi-a descurcat părul.
 Sanosan Natural Kids
  • 3 pachete șervețele umede Pampers de 64 de bucăți.
  • O periuță de dinți Lacalut Baby – care are capătul cel mic din cele folosite de noi și perii moi. Mi se pare cea mai potrivită pentru copii.
  • O periuță Oral B kids cu prințese – aceasta are capătul puțin mai mare, dar o are pe Ariel pe ea…
  • O periuță Dentalux cu pisică – Aceasta are ventuze în partea de jos și se prinde de mobilă. Are capătul cel mai mare dintre cele folosite de noi.
Produse consumate
  • Un set cu periuță și pastă de dinți My little pony – periuța are un capac util pentru călătorii și capătul mic, iar pasta de dinți părea să aibă un gust plăcut.
Produse consumate
  • O pastă de dinți Aquafresh pentru copii pentru că așa are prietena ei cea mai bună de la grădiniță. Mi-a amintit și mie puțin de copilărie atunci când am cumpărat-o.
  • Un burete de baie moale și pufos în formă de ursuleț roz Cien kids.

Despre ce produse a consumat Ana în luna februarie puteți citi aici.

1 thought on “Produse consumate de Ana în lunile martie-aprilie(XX)”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.