30 ani de casatorie

➤ Nunta de perle – 10 idei de cadouri în 2021

Nunta de perle reprezintă aniversarea a 30 de ani de căsătorie. Deși nu este rodul efortului depus de scoică timp de 30 de ani, în mod sigur necesită mult efort pentru a transforma nisipul în perlă. În mod cert în 30 de ani ați avut parte de provocări, încercări și tentații, din acest motiv și foarte puține cupluri ating această aniversare. Această aniversare este o dovadă a încrederii, răbdării și trăiniciei cuplului în fața încercărilor prin care a trecut de-a lungul timpului. Dacă la nunta de argint se obișnuiește o petrecere cu cei apropiați, la nunta de perle majoritatea sărbătoresc în format restrâns. În ajutorul tău am pregătit o listă cu idei de cadouri pentru aniversarea a 30 ani de căsnicie.

Idei de cadouri pentru nunta de perle

 • Bijuterii cu perle. Cadoul ideal pentru doamne, cu acestă ocazie, este o o bijuterie cu perle. Fie că este vorba de cercei, inel, pandantiv sau broșă, aveți o gamă foarte largă de bijuterii din care să vă inspirați.
 • Ac de cravată cu perlă. Pentru a se asorta cu această aniversare sau pentru a marca trecerea acestui eveniment domnii pot purta un ac de cravată cu perle.
 • Butoni cu perle. Printre puținele bijuterii pe care le poartă un bărbat, butonii sunt o bună alegere pentru această aniversare.
 • Buchet de flori. Fiindcă nu trebuie să lipsească în astfel de aniversări, cu ocazia nunții de perle se recomandă crinii, fiind florile specifice acestei aniversări.
 • Vacanță în Tenerife. Fiindcă pe această insulă perlicultura este o tradiție, am avut ocazia să descoperim acest lucru cu ocazia lunii noastre de miere.Tenerife este o destinație specială pentru noi dar puteți încerca și alte destinatii ca Mallorca, Singapore, Tahaa, Gambier.
 • O cină romantică. Bineînțeles că din meniul acestei cine nu trebui să lipsească stridiile, asortate cu vin alb sau cu șampanie.
 • Carte. Dacă ai ales deja cadoul pentru nuntă de perle dar nu se încadrează în tematică, îl puteți ‘asorta’ cu o carte ca Fata cu cercei de perlă sau alta care să respecte tematica aniversării.
 • Obiecte decorate cu sidef. Orice articol de îmbrăcăminte sidefat sau ceas, felicitare sidefată, brățara, husă de telefon, baloane etc.
 • Bijuterii cu diamant. La începutul vieții de cuplu, unele dintre viitoarele doamnele primesc un inel cu diamant. După 30 de ani este cazul să mai primească o bijuterie cu diamant, mai ales dacă nu au mai primit între timp, fiindcă diamantul este piatra simbolică a acestei aniversări.
 • Ramă foto. De culoarea perlei sau a sidefului, găsiți o poză veche cu voi doi pe care să o încadrați în această ramă și va fi un cadou deosebit.
 • Casetă de bijuterii ornata cu perle. Un cadou recurent în aniversarea căsătoriilor, l-am propus și pentru nunta de lemn, nunta de argint sau nunta de fier.

Aceastea au fost sugestiile noastre de cadouri pentru nunta de perle. Voi ce cadouri ați vrea să primiți cu ocazia acestei aniversări ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.