Sanosan Natural Kids

Noua gamă pentru prinți și prințese de la Sanosan Natural Kids

  • 3 min read

Știați că momentul de dezvoltare anterior pubertății (4-12 ani) implică, printre alte particularități, și o modificare importantă a PH-ului pielii, care necesită o abordare aparte? Ei bine, eu nu știam.

Am aflat cu ocazia lansării noii game Sanosan Natural Kids care ne propune soluția pentru ajustarea PH-ului pielii celui mic, dedicat exact acestei faze de dezvoltare a copilului. Sanosan știe să facă din băiță un moment de răsfăț și îi va oferi celui mic îngrijirea blândă de care are nevoie și gama cuprinde mai multe  produse destinate copiilor  potrivite pentru îngrijirea pielii și părului. Produsele Sanosan Natural Kids sunt testate dermatologic și nu conțin parabeni, silicon, coloranți sau uleiuri parafinice. Aromele sunt blânde și nealergenice.

Gama Sanosan Natural Kids conține:

  • SANOSAN 2 în 1 duș și șampon pentru băieți și SANOSAN 3 în 1 duș și șampon pentru fete Ambele au o formulă ușoară de curățare, ce acționează cu blândețe asupra pielii. PH-ul neutru, extractul de măsline, pantenolul și alantoina protejează pielea și părul, împiedicând uscarea. Balsamul din SANOSAN 3 în 1 duș și șampon pentru fetițe face pieptănarea mai ușoară. Face FOARTE multă spumă iar mirosul este pur si simplu delicios.
  • SANOSAN 2 IN 1 SENSITIVE duș și șampon pentru băieți și fete – Curăță cu blândețe pielea sensibilă a copiilor. Extractul de măsline și alantoină hidratează părul și pielea și împiedică uscarea. Ideal pentru pielea sensibilă și predispusă la alergii. Sanosan Natural Kids
  • SANOSAN spumă spălare corp și față, pentru băieți și SANOSAN spumă spălare corp și față, pentru fete curăță ușor corpul, mâinile și fața. Acționează blând asupra pielii, hidratând și împiedicând uscarea. Nu este genul de gel pe care sa îl aplici pe burete și apoi să îl speli pe cel mic, ci mai degrabă o spumă pe care o masezi pe tot corpul și apoi o clătești. În genul spumelor noastre demachiante. Și această spumă, la fel ca toate produsele din gamă, miroase delicios. Celei mici a început să îi placă ideea de spumă și ne jucăm cu ea mereu la băiță.
  • SANOSAN KIDS Spray pieptănare ușoară, pentru fete – Ajută la descurcarea părului și face pieptănarea mai ușoară, fără complicații sau rupturi. Anastasia are părul foarte fin și nu avem probele la pieptănare (când stă să fie pieptănată). Dar mama ei nu mai are părul așa fin, așa că a testat spray-ul pe ea. :p Chiar am reușit să îmi pieptăn părul mai ușor și mirosea foarte frumos după. Se știe cine va consuma spray-ul. 😉 Sanosan Natural Kids
  • SANOSAN KIDS Cremă îngrijire –Datorită uleiului de măsline, a pantenolului și a alantoinei, acest produs îngrijește delicat pielea sensibilă a copiilor. Este ușor de aplicat, se absoarbe rapid în piele și este adecvată pentru utilizare zilnică.

Reacția Anastasiei când a primit cadoul de la Sanosan o puteți vedea mai jos. Pot spune doar că știe ce va face cu produsele:

Produsele SANOSAN se găsesc în farmaciile, magazinele specializate pentru copii, precum și supermarketurile  sau hypermarketurile din întreaga țară. Ele pot fi găsite și on-line pe principalele site-uri consacrate (generaliste și pentru copii).

Referitor la acest subiect, puteti citi si despre ce produse de ingrijire iau pentru bebe la mare.

2 thoughts on “Noua gamă pentru prinți și prințese de la Sanosan Natural Kids”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.