Plaja Sensiblu

Distracție pentru întreaga familie pe plaja Sensiblu

Îmi doresc să avem vreme bună și să vină vara pe bune, pentru că locuri unde ne putem petrece o vacanță frumoasă sau un weekend prelungit la noi la mare sunt destule. Un loc foarte frumos este Plaja Sensiblu din Mamaia, care este situată în centrul stațiunii, în apropierea Cazinoului și a farmaciei Sensiblu.

Pe lângă relaxare pe unul dintre cele 400 de șezlonguri, pe plajă poți participa la cursuri de yoga, zumba sau poți juca volei. Există și un loc de joacă pentru copii cu leagăne, jucării pentru nisip și tobogan gonflabil. Îmi place foarte mult că intrarea în apă este lină și poți intra foarte ușor cu cei mici.

Pe lângă relaxare și distracție, te poți informa de la un specialist Sensiblu aflat pe plajă despre protecția solară adecvată sau poți cere sfaturi referitoare la afecțiunile de sezon. Știți că mie îmi place să testez tot ce este nou, așa că am fost la cortul de pe Plaja Sensiblu, am testat produsele și preferatele mele sunt:

  1. Unguent superbronzant de la L’Erbolario, ce oferă strălucire și un aspect satinat. Extractul de Aloe Vera catifelează și calmează pielea, iar uleiul de morcov și extractul de nucă neagră intensifică bronzul obținut. Îl recomand după câteva zile de plajă. Rezultatele se văd imediat.
  2. Spraysole cu SPF 30 de la L’Erbolario. Se absoarbe imediat, se distribuie uniform, iar SPF 30 este potrivit pentru mine. Grație uleiului de argan și extractului de goji, acest produs asigură protecție optimă și are calități anti-îmbătrânire.
  3. Apa tonică cu ceai de munte grecesc de la Apivita. Are efect antioxidant și fotoprotector înainte și în timpul expunerii la soare. Te revitalizează și reîmprospătează în timpul zilei.Plaja Sensiblu
  4. Loțiunea pentru copii SPF 50+ Avene Eau Thermale – care oferă protecție solară foarte ridicată pentru pielea sensibilă a copiilor, pentru față și corp. Textura cremei este hidratantă pentru pielea sensibilă a celor mici.
  5. Gel reparator după expunerea la soare Avene – care este potrivit pentru toată familia. Hidratează pielea după expunerea la soare și ajută la menținerea bronzului de lungă durată.
  6. Gel antibacterian Trussa – deși sunt dușuri pe plajă și te poți spăla pe mâini, îmi este mai comod să folosesc gelul antibacterian și am mereu unul la mine în geantă.

Anul acesta am avut noroc de vreme bună când am fost la noi la mare. Am nimerit între două reprize de zile ploiase. M-am distrat foarte mult la plajă, mi-am făcut și câteva poze pentru că sunt multe zone decorate frumos, unde fotografiile ies gata de pus pe Facebook/Instagram. 😛

Am fost și anul trecut pe Plaja Sensiblu și am povestit despre ziua mea acolo în Relaxare și distracție pe Plaja Sensiblu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.