Plaja Sensiblu

Relaxare și distracție de Plaja Sensiblu

Eu nu am avut parte, până acum, de niciun team building. Dar dacă așa arată team buildingurile bloggerilor, mai vreau. 🙂 Marți am fost pe Plaja Sensiblu din Mamaia alături de alți bloggeri. A fost o zi petrecută departe de griji, de soț, de copil, de treburi și a fost extrem de relaxant. Orice mămică are dreptul la o zi de relaxare, din când în când.
În ziua mea de relaxare, am terminat de citit primul volum din Frații Karamazov (era început de ceva timp, nu e genul de carte care se citește într-o zi) , am socializat , am făcut poze și un GIF. Primul meu GIF. Așa arată :p

Îmi era dor de nisipul fin presărat cu scoici de la marea noastră. Am avut noroc de o mare caldă și curată, fără alge, cu intrarea în mare foarte lină. Respectiv mergi ceva până devine apa adâncă. Chiar mă gândeam că puteam veni și cu Ana pe plajă. Dar cine se mai relaxa pe șezlongul comod (unul din cele 400 existente pe plajă) cu un pahar de Aperol? Eu în niciun caz. Aș fi alergat după ea pe toată plaja.

Plaja Sensiblu

Bine, că pe plajă există și un loc amenajat special pentru copii cu un tobogan gonflabil, jucării de nisip și zmeie. Dar nu voiam să risc.

Plaja Sensiblu

Am făcut yoga, m-am jucat fussball, am testat produse Apivita, L’Erbolario și Avene. Am avut parte de o mulțime de surprize. Asta da zi de relaxare!

Plaja Sensiblu
Am pus in practica ce am invatat la ora de yoga.

Am descoperit Spray-ul solar de la L’Erbolario cu SPF 30, ideal pentru mine, care sunt mereu în mișcare. Am aplicat imediat spray-ul și am și fugit către următoarea activitate. Toate produsele L’Erbolario au un miros demențial. Mai ales cremele și gelurile de duș.

Apa termală Avene m-a răcorit pe tot parcursul zilei (vara încerc să am o apă termală în geantă mereu) iar când am ajuns acasă am aplicat Serul Aqua Vita de la Apivita și pielea mea s-a simțit extraordinar de hidratată.

Plaja Sensiblu din Mamaia este în apropierea Cazinoului și a farmaciei Sensiblu. Pe plajă este un specialist Sensiblu care oferă sfaturi turiștilor în materie de protecție solară, afecțiuni de sezon și ajută turiștii să identifice produsele potrivite lor. Iar pe plajă vă așteaptă multe surprize. Pe lângă distracție și relaxare.

Plaja Sensiblu
Plaja Sensiblu

În curând, voi avea și eu pe blog câteva surprize pentru voi, deci stați prin preajmă.

Sper să mai ajung vara aceasta pe plaja Sensiblu pentru că mi-a plăcut foarte mult. Data viitoare voi merge cu familia să îmi consum energia și să profităm de toate facilitățile oferite de plajă, la maxim. Mai ales de minunea de mai jos, din care pur și simplu nu aș fi vrut să cobor.

Plaja Sensiblu

Mulțumesc Tonic Advertising pentru invitație și pentru o zi minunată.

13 thoughts on “Relaxare și distracție de Plaja Sensiblu”

  1. Ce frumos suna, Carmen! Intr-adevar, mamicile au nevoie de cate o zi de deconectare, o zi in care sa fie doar femei, nu si mame. Nu e nimic de condamnat in asta. Nu e nimic rau sa iti amintesti de clipele dinainte si mamicie si sa le retraiesti putin!

  2. Arata super plaja, cred ca te-ai distrat. De abia astept sa mergem si noi acolo cand ajungem la mare, mai ales ca ai zis ca au loc de joaca.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.