Viata inainte de bebe

➤ Viața înainte de bebe: Saptamana 39 de sarcina

Mă simt și mă mișc ca un pepene in saptamana 39 de sarcina. Cam atât ar fi bebelușul acum. Nu prea mai am energie de nimic și obosesc instant. Vreau doar să stau degeaba în pat. Dar nu prea am opțiunea asta cu încă un copil de 4 ani acasă și cu soțul care lucrează.

Aș putea lăsa copilul la TV/telefon și să mă odihnesc. O parte din mine ar face asta. Dar pe de altă parte mă gândesc că sunt ultimile noastre zile doar noi două și vreau să o învăț cât mai multe lucruri noi, să mă joc mai mult cu ea, să petrecem clipe frumoase împreună. Sunt convinsă că vom mai avea momente doar noi două, dar nu la fel de multe ca acum. Așa că trag de mine, mai bag o cafea și continui ziua ACASĂ.

Ana era foarte nerăbdătoare să vină bebelușul și mă întreba mereu dacă am născut. Îi tot spuneam că dacă nu vede sau nu aude niciun bebeluș prin casă, înseamnă că nu.

Înainte de naștere, in saptamana 39 de sarcina, m-am mai plimbat prin jurul blocului, am făcut puțin sport, am dansat. Orice pentru a declanșa nașterea. Cel de-al doilea copil a sosit mai devreme față de primul. Cu o zi. 🙂

Nu este o săptămână întreagă de povestit, pentru că la 39 de săptămâni și 4 zile a sosit Bogdan-Ionuț. Bebelușul nostru frumos 🙂

bebe in saptamana 39 de sarcina

Acesta este ultimul articol din seria mea “Viața înainte de bebe“. Acum ne putem continua viața după bebe. Vă mulțumesc că mi-ați citit articolele și mă bucur dacă aventura mea în sarcină vi s-a părut interesantă. Graviduțelor vă doresc sarcină ușoară în continuarea.

4 thoughts on “➤ Viața înainte de bebe: Saptamana 39 de sarcina”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.