Seventh Generation

Seventh Generation – un nou brand de produse ecologice pentru bebeluși, adus în România de Puffinaut

Săptămânile trecute am avut ocazia de a testa produse Seventh Generation-brand premium de produse ecologice pentru bebeluși din SUA, specializat pe soluții ecologice, fără coloranți și fără parfumuri, foarte bine văzut în țara de origine și super safe pentru bebeluși. Produsele sunt aduse la noi în țară de Puffinaut, pe al căror site puteți găsi o linie de produse pentru copii și părinți, din materiale organice, fără substanțe nocive: haine, jucării, cosmetice. Toate produsele de pe site au în comun calitatea superioară, exclusivitatea și siguranța pentru bebeluși.

Am scris despre aceste produse si in ➤ Scutece pentru bebeluși – Top 10 variante personale

Seventh Generation

Scutecele ecologice Seventh Generation au un design atractiv pentru cei mici, cu desene simpatice. Marele plus față de scutecele din comerț este că REȚIN LICHIDUL ÎN TIMPUL NOPȚII. În ultimile luni, avem probleme mari la acest capitol. Înainte de a adormi, Ana bea în jur de 240 ml de lapte și în jur de 400 ml de apă. Uneori se mai trezește în timpul nopții și mai cere apă. Alteori doarme toată noaptea. Dimineața, se trezește mereu cu hainele ude, pentru că un scutec normal(am încercat toate gamele din comerț) nu reține atât de mult lichid în timpul nopții. Dacă eu mă mai trezesc noaptea și observ că are scutecul deja plin, iar ea doarme, sunt puțin în dubii dacă să o schimb cu riscul de a o trezi sau să o las să doarmă în continuare cu scutecul plin și până dimineața să dea pe dinafară.

Ei bine, am fost foarte plăcut surprinsă când am văzut că după o noapte cu scutecul ecologic Seventh Generation, scutecul era plin, dar hainele ei nu mai erau ude. Deci scutecul a reținut aproape 500 ml de lichid. Ceea ce pentru mine este un mare PLUS. Un alt beneficiu este că nu au mirosul acela de chimicale tipic anumitor scutece din comerț și nici nu irită pielea bebelușului. Dar nu mă credeți pe mine pe cuvânt, testați-le voi.

Seventh Generation

Șervețelele umede pentru bebeluși Seventh Generation au 0% alcool, parfumuri sau parabeni, sunt mai groase față de șervețelele umede din comerț, nu au miros, nu se rup și sunt delicate pentru pielea bebelușului.

Detergentul ecologic pentru bebeluși Seventh Generation este un detergent lichid fără parfum, natural. L-am testat până acum la câteva spălări și de fiecare dată a scos toate petele de pe hainele Anei. Și nu cred că vreți să știți câte pete apar pe hainele unui copil de doi ani! După spălare, hainele nu au miros, sunt catifelate și curate. Multe mămici se feresc de detergentul ecologic pentru că spun că nu scoate petele de pe haine. Ei bine, detergentul ecologic pentru bebeluși Seventh Generation, a scos toate petele care erau pe hainele Anei.

Seventh Generation

Dacă vreți să faceți o schimbare sau pur și simplu să încercați produse noi, de calitate, ecologice, eu recomand brandul Seventh Generation din următoarele motive:

  1. Scutecele au o capacitate mare de absorție și am scăpat de schimbat copilul complet de haine dimineața
  2. Produsele sunt bune pentru mediul înconjurător
  3. Detergenul este natural și elimină toate petele
  4. Produsele sunt potrivite pentru pielea sensibilă a bebelușilor

1 thought on “Seventh Generation – un nou brand de produse ecologice pentru bebeluși, adus în România de Puffinaut”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.