Fleur des pois

Fleur des pois – eleganță à la française pentru cei mari și pentru cei mici

Când am accesat pentru prima dată site-ul Fleur des pois, m-am simțit ca într-un butic franțuzesc unde totul este simplu, elegant și chic. Poate pentru că este proiectul unei mămici din Franța care și-a descoperit pasiunea pentru cusut în România, unde locuiește de doi ani alături de soțul și de fetița lor de 15 luni. Produsele sunt simple, utile și cu un iz tradițional franțuzesc sau într-un stil scandinavian.

Totul a pornit de la nevoia mămicii de a găsi produse pentru copii frumoase, convenabile și de calitate. Mămica a început să facă produse pentru ea și pentru prietenii ei… iar aceștia au fost foarte încântați. Produsele includ bavete, saci de dormit, seturi de schimbare pentru călătorie, șervețele lavabile, dar și coșulețe pentru depozitare și multe altele.

Fleur des pois

Laitmotivul produselor este “less is more” iar fiecare produs este gândit pentru a ne ajuta în viața de zi cu zi, nu pentru a ne-o complica. De exemplu, bavetele sunt impermeabile și există opțiunea de bavete cu mâneci, sacul de dormit este bine ajustat în jurul gâtului.

Toate produsele Fleur des pois sunt realizate în serii mici într-un atelier de cusut mic și drăguț din centrul Bucureștiului. Brandul este preocupat de promovarea economiei locale și a artizanatului românesc. Fleur de pois își dorește să fie un brand interactiv, aproape de clienți și de realitatea vieții cotidiene. De aceea, este foarte deschis la toate feedback-urile și sugestiile de produse noi/îmbunătățire pentru a ne face viața mai usoară și mai fericită.

Care sunt produsele Fleur des pois de care m-am îndrăgostit, până acum?

Șervețelele lavabilesunt exemplul de produse de zi cu zi simple și ultra-practice pentru primele luni cu bebe, în special în timpul alăptării! Au o față de bumbac și o față moale, care poate servi pentru a vă proteja umărul după o hrănire atunci când bebe regurgitează, sau pot fi folosite când bebelușul începe să mănânce sau să se spele pe mâini, pe față … Lavabile la mașină, se pot folosi la infinit. Sunt o alternativă ecologică pentru planetă, în locul șervețelelor obișnuite.

Baveta cu mâneci – consider că este baveta ideală. La începutul diversificării, o schimbam pe cea mică după fiecare masă. Dar cu ajutorul bavetei cu mâneci, bebelușul poate explora în voie. Baveta este realizată 100% din bumbac, fiind căptușită integral din poliester laminat, un material impermeabil moale și delicat, certificat Oekotex®.

Trusa de schimbat bebelușul – conține o saltea de schimbat, moale și confortabilă, adaptată pentru schimbarea bebelușului în orice loc și o gentuță chic în care se poate lua strictul necesar la o ieșire cu bebelușul: un body, scutece, șervețele, câteva creme. Gentuța poate fi purtată că atare sau poate fi mutată cu ușurință într-o geantă mai mare. De ce nu, din aceeași colecție?

Sacul de dormit este ideal pentru nopțile bebelușilor. Sacul de dormit este căptușit cu o vată de înaltă calitate, ce nu se strică când este spălat la mașină și a fost proiectat și conceput astfel încât bebelușul să fie bine înfășurat și să-i fie cald toată noaptea. Adaptabil la guler și umeri, bebelușul va dormi confortabil și în siguranță.

Geanta maxi tote este un “sac mare” care vă va permite să transportați întregul univers al copilului și al vostru 🙂 Nici chiar așa, dar are o capacitate foarte mare de depozitare și are sistem de închidere cu fermoar. Geanta poate servi pentru cumpărături, pentru o ieșire în parc, pentru a merge la plajă, dar și pentru călătorii.

Fleur des pois

Îmi plac colecțiile Fleur des Pois, consider că aduc un aer nou pieței autohtone. Sunt produse de calitate, care nu se demodează și care pot fi folosite un timp îndelungat. Îmi place că produsele pot fi personalizate cu numele copilului, că sunt ceva deosebit față de ceea ce am văzut până acum la noi pe piață.Fleur des pois este un brand de familie, interactiv, aproape de clienți și deschis la comunicare.

Îmi place că produsele pot fi personalizate cu numele copilului, că sunt ceva deosebit față de ceea ce am văzut până acum la noi pe piață. Pot fi un cadou excelent pentru prima vizită la un bebeluș, baby shower, botez sau ziua de naștere a micuțului. 🙂

1 thought on “Fleur des pois – eleganță à la française pentru cei mari și pentru cei mici”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.