Sanosan Mama

Sanosan Mama – o gamă nouă pentru viitoarele și proaspetele mămici

Să fii mamă este un lucru minunat. Nu cred că este fericire mai mare ca primul zâmbet al bebelușului. Sau prima dată când îți strânge degetul în mânuța lui. Dar recunoaște, noi, mamele, ducem tot greul. De la responsabilitatea sarcinii, grija să nu se întâmple ceva pe parcusul ei, la toate schimbările prin care trecem atât în timpul sarcinii, cât și după. Când încercăm să revenim la normal.

Sanosan a lansat o nouă gamă de produse destinată viitoarelor și proaspetelor mămici. Sanosan Mama te ajută să “lupți” cu vergeturile, pielea uscată, sensibilitatea sânilor și altele. 

Vă voi prezenta produsele din această gamă, cu mențiunea că eu am primit spre testare crema anti-vergeturi și tampoanele de protecție pentru sâni. Așa că pot emite o părere personală despre ele.

Sanosan Mama

Ulei anti-vergeturi: conține o combinație de 4 uleiuri de origine 100% naturală (ulei de semințe de struguri, de migdale, de măsline și floarea-soarelui) și acizi valoroși omega 3, 6 și 9, pentru a menține elasticitatea pielii și a preveni vergeturile.

Sanosan Mama

Cremă anti-vergeturi: cu un complex de elastină și colagen, această cremă este ideală pntru masaj, deoarece menține pielea elastică și ajută la prevenirea vergeturilor. Acum în cantitate dublă, într-o unitate de produs-200 grame.

Sanosan Mama

Crema se absoarbe repede în piele, are un miros insesizabil. După utilizare, pielea rămâne fină. Eu am început să o folosesc în concediu la mare și am continuat și acasă. Văd o ameliorare a aspectului vergeturilor. Bronzul + crema anti-vergeturi au acționat eficient 🙂

Sanosan Mama

Fluid reducere vergeturi: conține ingrediente active și formula specială SynMat – o combinație de extract de phaseolus lunatus și rutin (tratează celulele inflamatorii activate), precum și 2 peptide (stimulează repararea matricei extracelulare deteriorate). Crema poate reduce adâncimea medie a vergeturilor cu până la 72% după 2 luni de utilizare. Acestea se estompează și devin mai fine. Produsul conține colagen și elastin oferind suplețe și fermitate.

Sanosan Mama

Balsam mameloane: obținut din 100% lanolină naturală pură, balsamul este sigur atât pentru mamă, cât și pentru copil în procesul de alăptare. Ajută pielea să-și refacă nivelul de hidratare și îi îmbunătățește bariera naturală de protecție. De asemenea, este ideal pentru buze uscate sau pentru arsuri, precum și pentru pielea uscată a bebelușului.

Sanosan Mama

Tampoane de protecție pentru sâni: din material moale, ce lasă pielea să respire, acestea oferă o fixare de durată cu ajutorul benzilor și a formei ce se potrivește perfect pe sân. Din celuloză extrem de absorbantă, au o folie interioară extrem de moale, ce se potrivește zonei extrem de sensibile.

Sanosan Mama

Sunt dintr-un material moale, plăcut și fîn. Folia exterioară este foarte moale. Au un singur punct de fixare. Nu sunt ambalate individual.

Sanosan Mama

Produsele NU conțin  parabeni, uleiuri minerale, parafină și sunt testate clinic.

Sanosan Mama

Puteți achiziționa SANOSAN în farmaciile și magazinele specializate pentru copii, precum și supermarketurile  sau hypermarketurile din întreaga țară. Ele pot fi găsite și online pe principalele site-uri consacrate (generaliste și pentru copii).

5 thoughts on “Sanosan Mama – o gamă nouă pentru viitoarele și proaspetele mămici”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.