Asevi

9 tips & tricks pentru curățenia casei + 3 bonusuri

De când sunt acasă (de prin martie adică) fac curat încontinuu. “Motive” se găsesc mereu: pandemie, pregătire pentru venirea bebelușului, bebeluș nou în casă etc. Trebuie să recunosc că am o obsesie. Am recunoscut. Primul pas este făcut. Poate, în viitor, o voi lăsa mai moale. poate nu. Până atunci, vă voi lăsa câteva trucuri pe care le aplic eu prin casă. Pe unele poate le aplicați și voi, poate aveți și voi unele noi de împărtășit.

  1. Filtrele de la hotă le bag la mașina de spălat vase. Ies ca noi. Dacă nu ai mașină de spălat vase, poți folosi un degresant puternic. Eu folosesc degresant Arag Asevi. Este nevoie de o cantitate FOARTE MICĂ de produs pentru a curăța eficient grăsimea întărită de pe aragaz, hotă sau din cuptor. Are un miros plăcut de citrice și nu irită pielea.
Asevi

2. Perdelele și draperiile le spăl la mașina de spălat rufe la 30 de grade fără centrifugare. Apoi le întind direct pe galerie. Fac asta mai des pentru că rețin foarte mult praful.

3. Nu îmi place să curăț geamurile cu ziar sau cu bureți așa că folosesc prosoape de hârtie. Și o soluție de geam antiabur Asevi pentru ca strălucirea să dureze cât mai mult. Aceeași soluție o folosesc și pentru oglinzile din casă. Se usucă repede și nu se lipește praful de ele.

4. Depozitează tot ce poți depozita. În cutii sau în dulapuri. Fie că este vorba de jucării, bijuterii, cosmetice, electrocasnice mici etc. Astfel nu mai trebuie să le ștergi de praf mereu și îți este mult mai ușor să faci curat.

5. Cumpără produse noi și lasă-ți soțul să le testeze. Soțului meu NU ÎI PLACE DELOC să facă curat. Când mi-a sosit coletul cu produse de curățenie și a văzut soluția pentru rosturi Asevi m-a întrebat curios: “Ce e asta?” Ei bine, a descoperit ce multă murdărie se strânge în rosturi. Mai ales în cele de la gresie. Nu necesită frecare, doar lași să acționeze, ștergi cu o cârpă și suprafețele își vor recăpăta viața.

Asevi

6. Pentru a curăța și dezinfecta casa, alternez un detergent de pardoseli cu un desinfectant. Detergentul de pardoseli Asevi Mio miroase frumos și igienizează, în timp ce Dezinfectant Multisuprafete Asevi Gerpostar Plus elimină 99.9% din virusuri, germeni, bacterii și ciuperci.

7. Eu fac curățenie generală săptămânal, în toată casa. Apoi mă concentrez pe fiecare cameră, pe rând, pentru o curățenie detaliată. Este incredibil de obositor să începi o curățenie în detaliu în toată casa.

8. Folosesc un dezinfectant spray pentru toate tipurile de suprafețe: mese de lucru, obiecte sanitare, cabine de duș, interior/exterior electrocasnice, jucării bebeluși, coșuri și pubele de gunoi, toate tipurile de pardoseli. Datorită formulei sale cu mare efect rezidual, ASEVI Gerpostar Plus continuă să dezinfecteze suprafața și după aplicare, acționând constant timp de 2 ore și împiedicând înmulțirea agenților patogeni.

Asevi

9. Găsește-ți “mirosul casei” și ia-l cu tine pe peste tot. Noi am avut la noi Deo Asevi Loeme. Nici acasă nu avem geamuri la baie, nici în concediu nu am avut. Măcar ne-am simțit că în natură. 🙂

Asevi

Bonus 1

În concediu nu faci curățenie. Fac alții după tine. Nu stai acasă, nu vezi mizeria. Soluția pentru a scăpa de curățenie este să pleci de acasă. 🙂

Bonus 2

Comandă pe www.asevi.ro introducând codul promoțional VIATADUPABEBE și primește 15% reducere de fiecare dată!

Asevi

Bonus 3

Soluția pentru o casă curată și dezinfectată este să nu îți lași copiii și soțul în ea. 🙂

17 thoughts on “9 tips & tricks pentru curățenia casei + 3 bonusuri”

  1. As sta o viata in concediu doar sa nu trebuiasca sa trec prin bucatarie. Hota la mine e din sticla, noroc cu Asevi care ma ajuta sa o las impecabila…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.