iulie

Produse consumate de Ana în luna iulie (XXIII)

În luna iulie ne-am continuat rutina: seara după ce am luat-o pe Ana de la grădiniță am ieșit în parc cu bicicleta sau fără, într-un weekend am mers la bunici, în alt weekend au venit bunicii la noi. Ana a mers la prima ei ședință de înot cu instructor la Micii Campioni.

Ce produse a consumat Ana în luna iulie:

iulie
  • Un gel pentru protecție împotriva țânțarilor de la Chicco. Pe el scrie că are ingrediente naturale, se poate aplică și pe pielea bebelușilor, intră repede în piele și protejează oarecum. În parc sunt foarte mulți țânțari, iar Ana este o țintă sigură.
iulie
  • Autan loțiune cu musețel și aloe vera după înțepături– protejează gelul de la Chicco, dar nu în totalitate. Iar săracul copil este mereu ciupit de țânțari :(( Gelul de la Autan pare să îi calmeze mâncărimea provocată, este mentolat și răcoritor. Mi se pare bun, dar prețul din Mega Image a fost puțin mai ridicat față de alte produse găsite pe piață, pentru 25 ml de produs. Este ok că iese puțin gel prin pompiță și durează ceva timp.
iulie
  • 2 * gel de dus și spumant de baie de la Avon Naturals Kids. Au un preț foarte bun, fac spumă și nu irită pielea. Unul a fost cu cireșe iar celălalt cu afine. Au un miros plăcut, ambalaje simpatice și celei mici îi plac destul de mult.
iulie
  • 2* vopsea pentru desene pe piele de la Avon Naturals kids. Recunosc, sunt genul de părinte care cumpără toate tâmpeniile pentru copilul sau doar pentru că el nu le-a avut! Am luat vopsea de piele pentru că mi s-a părut distractiv să mă joc cu ea la baie. Una a fost cu pere (verde) iar una cu pepene roșu(roz). Fac ceva spumă și miros frumos, dar iese o cantitate cam mare de produs, iar desenele de pe piele nu sunt foarte exacte. Adică pot desena o floare sau o inimioară, dar dacă mă roagă copilul să îi desenez un cal, mai greu. Plus că nici eu nu sunt cea mai talentată persoană. Dar ne-am distrat cu ele.
iulie
  • Un spray pentru protecție solară Bionike se aplică ușor, intră repede în piele și are factor de protecție 50+. L-am câștigat la un concurs și a fost un premiu incredibil de util. 🙂
iulie
  • O periuță cu ponei Dontodent de la DM. S-a deschis un nou magazin DM lângă blocul nostru și vom testa cu siguranță multe produse de acolo :)) Ana și-a ales singură periuța pentru că este cu ponei și este roz. Periuța are capătul mic, este potrivită pentru Ana, iar prețul a fost bun.
iulie
  • Un pachet de șervețele umede Pampers, 64 de bucăți. Îmi plac șervețele de la Pampers pentru că sunt rezistente, curată pielea fără să rămână vreun exces pe ea.
iulie
  • Un săpun solid Johnson’s baby cu lavandă.
iulie
  • Un burete de baie în formă de rățușcă de la Cien Kids. Și în materie de bureți de baie Ana a început să aibă propriile preferințe. Acum își dorește un burete că al meu, gen luffa, nu de bebeluși… :P:P

În fiecare lună realizez un jurnal al produselor care se termină, fix în acea lună. Despre produsele terminate în luna iunie puteți citi aici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.