Plaja biz

👙 Planuri de concediu la mare

👙 Sezonul estival aproape că a sosit și gândul meu se îndreaptă doar către mare. Poate către o mare curată, clară, albastră. Visez deocamdată. Visez și mă pregătesc pentru când ne vom decide unde să plecăm în concediu. Ultimul concediu în afara țării a fost în noiembrie 2019, în Atena. De atunci, am vizitat doar frumoasa noastră țară. Nu îmi pare rău, dar parcă aș vrea să mai descopăr și alte culturi.

Pregătirile le-am început de prin luna februarie. Mi-am refăcut pașaportul meu și i-am făcut pașaport bebelușului. Noi eram singurii din familie care nu aveau pașapoartele valide. Apoi am început să comand încet, încet, câte ceva. Costum de baie pentru Ana, ochelari de soare, haine de vară. Ultima dată am comandat un costum de baie galben neon, din două piese pentru mine.

Plaja biz

Mi-am dat seama că am o mulțime de costume de baie întregi, modelatoare, iar costumele mele de baie din două piese cam ieșiseră din uz. Așa că am luat un costum de baie doua piese din noua colecție de pe site-ul Plaja Biz. Plaja Biz este un magazin online de costume de baie și rochii de plajă. Mi-am luat măsurile, am văzut ce mărime mi se potrivește, am plasat comanda și aceasta a venit rapid.

Plaja biz

Ana m-a ajutat să aleg un costum de baie din multitudinea de opțiuni. Am ales împreună costumul Vegas în culorile galben neon/albastru. Și am ales bine. Pentru că este un costum de baie comod, care se vede foarte bine pe o piele bronzată. Sutienul are cupele întărite cu pernițe push-up și se leagă la gât și spate. Slipul este clasic, reglabil în laterale. Costumul de baie conține 82% poliamidă și 18% elastan. Se usucă repede. Deocamdată a trecut proba piscinei în ceea ce privește uscatul.

Plaja biz
https://plaja.biz/produs/costume-de-baie-doua-piese-vegas-galben-albastru-v123/

👙 Voi ce planuri aveți vara aceasta? Vă gândiți să plecați peste hotare, prin țară, rămâneți acasă? Sau încă nu v-ați hotărât? Ați început pregătirile? Eu voi continua pregătirile și revin când am și o decizie în privința plecărilor. Știu că vă plac articolele noastre despre călătoriile cu copiii. 🤗👨‍👩‍👧‍👦

Tags:

13 thoughts on “👙 Planuri de concediu la mare”

  1. Si eu mi-am cumparat un costum de baie, sa fie. Anul acesta am planuri de renovare, deci pica concediul. Insa, macar la piscina sa merg, intr-un weekend. E foarte fain costumul! Spor la pregatiri!

  2. Noi inca nu ne-am hotarat, dar cel mai probabil vom ramane in tara. Sper sa ajungem la mare, cateva zile. Fain costumul tau!

  3. Preferatul meu este costumul întreg. Alegerea ta este super!
    Oricum, abia aștept să plec în vacanță.
    Vacanță minunată!

  4. Inca nu am facut planuri, trebuie sa urmarim cum evolueaz cateva lucruri personale si dupa decidem 🙂
    Insa si noi ne dorim sa ajungem la mare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.