Plantur 39

➤ Plantur 39 Color Blonde-fix ce îi trebuie părului meu după naștere

 • 3 min read

În timpul sarcinii, părul meu a fost des și plin de volum. Păcat că nu prea am ieșit din casă să mi-l admire și mie cineva. 🙁 Se știe că după naștere, dispare și volumul, iar firele de păr dispar și ele unul câte unul. Unde mai pui că am și părul blond vopsit/decolorat.

Gama Plantur 39 Color oferă o soluție simplă pentru a prelungi perioada de timp dintre două vizite la coafor. Gama Plantur 39 Color oferă o soluție simplă pentru părul vopsit șaten sau blond atunci când apar primele fire albe și părul alb la rădăcini. Pigmenții din compoziția acestor produse se acumulează treptat pe suprafața firului de păr, la fiecare spălare, astfel încât spălările repetate au ca rezultat o culoare mai intensă, iar firele albe sunt acoperite.

Produsele de culoare Plantur 39 conțin și un complex de ingrediente active care protejează rădăcina părului de epuizarea cauzată de schimbările hormonale apărute cu înaintarea în varstă. Cafeina întărește rădăcinile, ea fiind detectată în foliculii piloși dacă este lăsată pe scalp doar 2 minute.

si eu am folosit gama Plantur 39
Samponul Plantur 39 Color Blonde

Mai întâi am folosit șamponul Plantur 39, pe care l-am lăsat să acționeze cam 2 minute și apoi am folosit balsamul pe care l-am lăsat să acționeze cam 5 minute. Apoi, am clătit părul cu apă din abundență. Blondul meu este mai strălucitor, părul neted și ușor de coafat. Soțul chiar m-a întrebat ce schimbare am făcut, pentru că arăt mai bine ca de obicei. Când mă vopsesc, mă întreabă vag dacă mi-am făcut ceva la păr. 🙂

Cam asta a fost reacția după prima aplicare, să vedem după mai multe spălări când părul meu va străluci la propriu. Se va merita să îi acord părului meu peste 10 minute de răsfăț.

Plantur 39

Îmi place foarte mult ambalajul produselor si am folosit si balsamul Plantur 39. Șamponul se dozează eficient, iese o cantitate ideală de produs, iar ambalajul balsamului arată ca o vopsea și se poate aplica, ca atare. Ambele sunt aurii și miros foarte frumos.

am folosit Plantur 39
Balsamul Plantur 39 Color Blonde

Plantur 39 oferă o gamă special creată pentru prevenirea căderii părului la femei cauzată de schimbările hormonale apărute cu înaintarea în vârstă; o gamă adaptată nevoilor specifice părului. Plantur oferă îngrijirea potrivită, indiferent dacă e vorba doar de un păr fin, devitalizat sau chiar de părul vopsit. La gama Plantur 39 s-au adăugat, de curând, produsele Plantur 39 Color Blonde & Brown care sunt disponibile în farmacii, dar și online.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Plantur 39
Author Rating
51star1star1star1star1star
Product Name
Sampon si Balsam Plantur 39

31 thoughts on “➤ Plantur 39 Color Blonde-fix ce îi trebuie părului meu după naștere”

 1. Oare au produse si pentru parul brunet/saten? Si eu am auzit ca in timpul sarcinii, parul are mai mult volum, iar dupa… Mi-e si groaza 😂

 2. Este pentru prima oară când aud de acest brand. M-ai făcut curioasă și o să caut detalii. Sper să aibă o politică cruelty-free.
  Este bine că ai fost mulțumită de rezultate.

 3. Ce par frumos ai! Si eu vreau sa ma vopsesc si ma interesez ce produse mi-ar trebui pentru un astfel de par. 🙂

 4. Iti zic sincer ca nu stiam ca in gama asta este si varianta pentru par blond. Trebuie sa incerc si eu aceste produse sa vad daca sunt eficiente si in cazul meu

 5. Sună tare bine, deși nu știam de aceste produse.
  Aștept să povestești despre evoluția părului tău după un timp mai mare de folosire.
  Altfel, mă tentează!

 6. Ma bucur ca aceste produse te ajuta. Eu nu am parul blond, dar imi imaginez ca e destul de greu de intretinut. 😘😘

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.