ASEVI GERPOSTAR PLUS

Casă curată cu dezinfectantul ASEVI GERPOSTAR PLUS MULTISUPRAFEȚE

Dacă ar fi să aleg o treabă casnică “preferată”, aceea ar fi să fac curat. Era o perioadă când acest lucru mă relaxa, iar de când sunt mamă, mă obsedează deja curățenia. Mai ales că avem un bebeluș și că a venit și COVID-19 prin oraș.

În mod normal, pe lângă aspirat, spălat, curățat, folosesc și dezinfectant. Îl folosesc pentru covorul de la intrarea în casă, clanțele ușilor, întrerupătoare, chiuvete, toalete, cadă, toate suprafețele din casă… mai continui? Nu dezinfectez soțul și copiii, dar nu mai am mult. Glumesc. 🙂

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” a acordat un aviz favorabil dezinfectantului Asevi Gerpostar Plus cu acțiune bactericidă și fungicidă. Cererile pentru dezinfectanți în această perioadă sunt foarte mari, iar acest produs este foarte binevenit.

Soluția se pulverizează pe orice tip de suprafață: mese de lucru, obiecte sanitare, cabine de duș, interior/exterior electrocasnice, jucării bebeluși, accesorii animale de companie, coșuri și pubele de gunoi, toate tipurile de pardoseli. Nu pătează țesăturile, nu afectează suprafețele delicate (marmură, inox, lemn) și nu necesită clătire. Datorită formulei sale cu mare efect rezidual, ASEVI Gerpostar Plus continuă să dezinfecteze suprafața și după aplicare, acționând constant timp de 2 ore și împiedicând înmulțirea agenților patogeni.

ASEVI GERPOSTAR PLUS

Formula conține săruri cuaternare de amoniu (benzyl-C12-16 alchildimetil clorid), respectă cele mai stricte cerințe de mediu pentru Ecotoxicitate și combină o mare putere de curățare cu maximă eficiență bactericidă și fungicidă, eliminând 99.9% din germeni, bacterii și ciuperci (Pseudomonas Aeruginosa, Staphylococcus Aereus, Escherichia Coli, Enterococcus Hirae, Candida Albicans, Aspergillus Brasiliensis).

ASEVI GERPOSTAR PLUS

Pe lângă faptul că este eficient și are o mare putere de curățare, îmi place că dezinfectatul Asevi Gerpostar Plus miroase chiar frumos. Majoritatea dezinfectanților din comerț sunt pe bază de clor sau alcool și au mirosul acela specific. Iar aceste substanțe se evaporă rapid, deci au acțiune reziduală minimă, cu efect pe termen scurt.

Pons Ro Prodcom, compania care produce de peste 25 ani întreaga gamă ASEVI pentru piața locală, a fost clasată de Camera de Comerț și Industrie a României pe locul 1 în Topul Național al Firmelor 2019 Întreprinderi Mici la categoria „Fabricarea săpunurilor, detergenților și a produselor de întreținere”. Portofoliul companiei include produse pentru uz casnic și profesional-soluții pentru curățat suprafețele, dezinfectanți, detergenți și balsamuri de rufe, odorizante-și se pregătește să inaugureze anul viitor o nouă și ultraperformanta hală de producție și depozitare.

Pentru noi a fost pentru prima dată când am folosit produsele ASEVI și am fost foarte plăcut impresionați de ele. Am postat un story cu unboxingul lor și am primit multe reacții favorabile. Chiar mama mi-a spus ca ea le achiziționează des pentru mirosul lor plăcut. Clar le vom folosi pentru eficiență și parfum.

⚡⚡⚡ Comandă pe www.asevi.ro introducând codul promoțional ‘VIATADUPABEBE’ și primești 15% reducere de fiecare dată.

14 thoughts on “Casă curată cu dezinfectantul ASEVI GERPOSTAR PLUS MULTISUPRAFEȚE”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.