Nunta de cupru/lina

➤ Nunta de cupru/lână – 10 idei de cadouri în 2021

Nunta de cupru sau lână reprezintă aniversarea a 7 ani de căsătorie. Un număr încărcat de o simbolistică deosebită, reprezintă un prag esențial în orice relație. O aniversare care denotă căldură și puritate, cuprul având proprietatea de a distruge bacteriile și virușii iar lîna fiind un material ce oferă confort și căldură. Relația trebuie să devină până la această aniversare locul de confort și căldură al partenerilor. Pietrele prețioase ale acestei aniversări sunt onixul și safirul galben. Dacă vrei să-ți surprinzi partenerul sau vrei să faci un cadou unui cuplu care sărbătorește 7 ani de căsnicie, am pregătit o listă cu 10 idei de cadouri pentru nunta de cupru.

Idei de cadouri pentru nunta de cupru

 • O pătură călduroasă. Una de calitate care să reziste peste ani și sub care să vă zgribuliți cand vine toamna cea răcoroasă sau atunci când mergeți într-o excursie la munte și vreți să vă bucurați cât mai mult de aerul curat.
 • O ramă foto din cupru. Caută în arhiva voastră digitală și selectează o poză cu un moment special pentru voi. Comandă o ramă foto din cupru și poți să-i faci o surpriză partenerului lăsându-i plăcerea de a o descoperi singur după ce o lași la vedere într-un loc potrivit.
 • Bijuterii din cupru. Cu această ocazie o brătară din cupru pentru doamne este cea mai bună alegere fiindcă se poate asorta ușor la foarte multe ținute vestimentare.
 • Set de ibrice din cupru. Un cadou clasic pentru această aniversare, setul de ibrice o să fie apreciat și intens folosit. Ca alternativă modernă poți să oferi un fierbător de culoarea cuprului.
 • Butoni de cupru. Un dar potrivit pentru partenerul tău, în mod sigur vei găsi și tu în dressing o ținută pentru a vă asorta la următorul eveniment. Dacă nu găsești … vei fi nevoită să cumperi una care se va asorta butonilor săi 🤩
 • Set de tacâmuri din cupru. Cuprul este în mod normal folosit în aliaj cu argintul, material din care putem deduce ușor că acesta o să fie un set de tacâmuri folosit la ocazii speciale, nu pentru mesele zilnice.
 • Clepsidră din cupru. Un cadou de cupru mai deosebit care își găsește usor locul în orice bibliotecă. Noi de exemplu folosim clepsidra când jucăm un board game, în felul acesta ne asigurăm că un jucător nu consumă prea mult timp pe tura lui.
 • Accesorii pentru șemineu. Dacă te numeri printre puținii norocoși cu șemineu (nu se pune cel fals) atunci nu o să fie greu să alegi un cadou pentru nunta de cupru. La un preț decent poți să găsești niște accesorii care îți vor aduce aminte toată viața de această aniversare. Un cadou inspirat si pentru nunta de fier.
 • Piese vestimentare din lînă sau cașmir. Chiar dacă ești deja hotărât asupra cadoului, nu ezita să adaugi la el și o piesă vestimentară din lînă sau cașmir cum ar fi un fular, șosete, palton, pulover etc.
 • Un vas de cupru. De la tigaie pentru clătite, ceainic, halbă de bere, oale până la un vas de apă (cuprul are proprietatea de a distruge bacteriile), este un cadou comun pentru nunta de cupru. Gândește-te ce lipsește în casă sau ce poate fi înlocuit și ai găsit cadoul potrivit pentru nunta de cupru.
 • O narghilea poate să fie un cadou foarte potrivit dacă obișnuiți să primiți musafiri des. Noi foloseam narghileaua de fiecare dată când mergeam să jucăm diverse jocuri de societate. Jocul de Catan avea alt farmec dacă era insotit de o narghilea.
 • O blană de oaie. Am primit și noi una cadou, în mod normal o ținem sub birou și se integrează bine în peisaj. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă o punem sub brad, Ana aproape că a adormit pe ea în noapte de Crăciun (avea 2 ani).

Aceastea au fost ideile noastre pentru nunta de cupru. Dacă ai alte idei de cadouri din cupru pentru anivesarea a 7 ani de căsătorie (cadouri de cupru sau cadouri de lina) te rugăm să lași un comentariu.

Article Snippet
Nunta de cupru - 10 idei de cadouri
Article Name
Nunta de cupru - 10 idei de cadouri
Description
O lista de cadouri pentru aniversarea a 7 ani de casatorie insotita de o scurta descriere a acestei aniversari.
Carmen
Publisher Name
ViataDupaBebe
Publisher Logo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.