Viata inainte de bebe

Fericirea are chipul nostru! Vom fi 4 :)

De la începutul toamnei, aș țopăi încontinuu de fericire. Asta dacă nu mi-ar provoca o senzație îngrozitoare de greață care ar genera altceva. Dar suntem foarte fericiți. Pentru că anul viitor, un bebeluș ne va întregi familia. 🙂

Ne gândeam de pe la începutul anului ceva mai serios la cel de-al doilea copil, am simțit că acum este un moment potrivit pentru familia noastră. După prima sarcină, nici nu îmi mai doream să aud de o altă sarcină. Sincer, am așteptat să uit cum este. Și chiar uitasem. Până mi-am reamintit.

Eu nu am (avut) genul de sarcină în care graviduța este fericită, relaxată, îi crește burtica, are pofte și altele. Eu am avut genul de sarcină în care vărsam doar dacă cineva vorbea despre mâncare sau mi se făcea rău dacă cineva/ceva mirosea ciudat în jur. Eu în primul trimestru de sarcină, slăbesc!

Dar… AM UITAT. Cred că de când ne-am căsătorit, ne gândeam că doi sau trei copii ar fi ideali pentru familia noastră. După prima sarcină, am zis că îmi ajunge unul. :)) Ana este un copil energic, fericit, inteligent, sănătos, frumos, pentru mine este copilul perfect. Pentru mine este destul. Dar este totuși frumos să împărțim momentele nostre în familie alături de un alt copilaș care va fi la fel de perfect pentru noi. Care va avea, cu siguranță, calitățile sale.

Ana ne spune de vreun an că își dorește un frățior sau o surioară, că vrea să avem un bebeluș. Iar când i-am dat vestea, ea a fost cea mai fericită.

Cum am aflat că sunt însărcinată?

Ne-am rezervat concediul de vară, din Lara, Turcia de pe la începutul anului. Nouă ne place să ne facem planuri din timp și dacă îți achiți concediul mai repede, beneficiezi și de reduceri semnificative. Așa că nu aveam cum să știu dacă voi fi sau nu în acea perioadă a lunii în concediu.

Când s-a apropiat plecarea, mi-am dat seama că din 7 zile de concediu, 5 vor fi cu OB-uri și absorbante. Deloc plăcut pentru mine. Mai ales că fusesem cu o lună înainte FIX ÎN ACEA PERIOADĂ la noi la mare, tot cu OB-uri. Și să nu îmi spună nimeni că ești fix la fel, că nu ești! Dar aia e, concediul era planificat, doar nu îl amânam pentru asta.

Mi-am propus în primele zile să fac cât mai multe activități în apă și care necesitau un efort fizic mai mare din partea mea, iar în ultimile zile de concediu să mergem să vizităm Antalya și alte activități mai lejere. Doar că zilele treceau, iar eu mă bucuram în continuare de mare, de soare.

Când am revenit acasă, mi-am făcut și primul și singurul test de sarcină care a ieșit clar pozitiv și de atunci a început caruselul emoțiilor și al sentimentelor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.