octombrie

Produse consumate de Ana în luna octombrie (XXVI)

Sincer, s-au întâmplat atât de multe lucruri pentru noi în luna octombrie încă nici nu știu cu ce să încep. Până acum, viitorul bebeluș este bine iar noi suntem fericiți că vom fi 4. Ana deja îl include pe bebe în viața noastră viitoare: “Nu mai am nevoie de termometru, îl vom folosi pe bebe.” :))) Ana a fost o săptămână la bunici la Buzău, unde s-a simțit foarte bine, îi place acolo. Ultima zi din octombrie a fost și ultima zi de grădiniță a Anei, urmând că de luni să înceapă acomodarea la o nouă grădiniță.

Ce produse a consumat Ana, în vârstă de 3 ani și 10 luni, în luna octombrie

  • 44 de bucăți scutece Lupilu și 17 bucăți scutece Pampers activ baby dry – nu mai am energie să scriu nimic pe subiectul scutece…
  • 2 pachete de șervețele umede Pampers de 64 de bucăți
octombrie
  • Un burete de baie verde Cien – nu a fost printre preferatele ei pentru că nu avea nicio formă simpatică, dar buretele este calitativ.
SPLAT
  • O pastă de dinți SPLAT cu aromă de înghețată, care are peste 99% ingrediente din natură, oferă protecție împotriva cariilor cu ajutorul sistemului inovator patentat LUCATATOL și NU conține: mentă, fluor, parabeni, SLS, produse petrochimice și alergeni.
octombrie
  • 2 mini paste de dinți Elgydium, una cu banane și una cu căpșuni, primite spre testare la Baby Expo. Pasta de dinți are o formulă bine adaptată pentru a proteja dințișorii de lapte și pentru a intări smalțul dentar și are în același timp o aromă plăcută.
octombrie
  • O periuță Active Oral Care de la DM în formă de pinguin. Periuța are perii ok, ventuză în partea de jos și Ana s-a spălat cu ea, deși este albastră. Adică de băieți :))
octombrie
  • O periuță de dinți Elgydium în formă de mostruleț. Periuța are peri flexibili, formă concavă și indicator colorat pentru doza optimă de pastă de dinți. Ar fi perfect dacă Ana nu ar insistă să își pună ea pasta de dinți 😛 Mie îmi place ventuza din partea de jos și capacul.

În fiecare lună realizez un jurnal al produselor care se termină fix în acea lună. Despre produsele terminate în luna septembrie puteți citi aici.

2 thoughts on “Produse consumate de Ana în luna octombrie (XXVI)”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.