Olandia Play Cafe

Brunch de ziua femeii la Olandia Play Cafe

Anul acesta am petrecut ziua femeii alături de cea mai iubită fetiță din viața mea, Ana, la Olandia Play Cafe. Aveam câteva variante pentru 8 martie, dar am zis că trebuie să profit cât mai pot de momentele mamă-fiică până va veni bebele. Duminică nu știam că se vor închide grădinițele și școlile și că de acum încolo vom petrece muuuulte zile de calitate împreună. :))

Olandia Play Cafe

Olandia Play Cafe este o cafenea cu loc de joacă foarte aproape de casa noastră. Am descoperit-o într-o zi în drumul nostru spre Parcul Tineretului și ne-a plăcut din prima clipă. Mie îmi place că adulții pot sta la parter (sau pe terasă vara) și pot savura o cafea în timp ce copiii se joacă la etaj, iar în timpul acesta îi vezi pe camerele de supraveghere. Anei îi place că mereu au jucării noi și sunt o mulțime de costume în care se tot schimbă. Are o adevărată plăcere să se schimbe la fiecare 15 minute. :)) Anul acesta și-a dorit să își organizeze ziua la Olandia Play Cafe și a fost o petrecere reușită. Deși nu avem noi mulți copii în cercul de prieteni, adulții s-au distrat 🙂

Am primit cu drag invitația de a petrece Ziua Femeii la Olandia Play Cafe. M-am întâlnit cu mămici cunoscute, am cunoscut și alte mămici, am (re)degustat bunătățile preparate de Lulu’s Cake și am testat diferite preparate Thermomix. Daniela prin bucătărie ne-a preparat tot felul de delicatese sănătoase cu ajutorul Thermomix. Mi-a plăcut mult supa cremă de mazăre (și Anei) și o pastă de caju și semințe care a mers de minune cu chiflele calde și pufoase de la Mio’s Kitchen. Iar Anei i-a plăcut cel mai mult înghețata. 🙂

Ce să mai, am avut un brunch pe cinste. Inițial credeam că voi sta maxim 2 ore cu Ana, pentru că energia mea de la 32 de săptămâni nu este la cote ridicate, dar orele au trecut iar Ana nu voia să plece acasă. Bine, recunosc, niciodată nu vrea să plece acasă de la Olandia Play Cafe. Singurul motiv pe care îl pot invoca și care încă funcționează este că se închide. :))

Olandia Play Cafe
Dezamagirea de pe chipul meu ca nu pot bea prosecco. 🙁

Cei mici s-au jucat cu Zâna Primăverii, au fost pictați pe față, au participat la un atelier unde ne-au creat cadouri personalizate, chiar a fost o super zi a femeii pentru Ana. Și pentru mine, nu mă plâng. La finalul evenimentului mămicile au fost răsfățate cu diferite cadouri, iar cel mai util pentru mine a fost spray-ul pentru igiena nazală cu apa de mare izotonica de la Minut Baby. Îmi curge nasul de peste 3 săptămâni, nu pot folosi mare lucru (doar ser fiziologic) iar acest spray este de vis. Am primit cadouri de la Skinic Natural Cosmetics, Momente dulci de la Dr. Oetker și Nala Cosmetice Naturale pe care vi le voi prezenta pe măsură ce le voi folosi. Bine, dacă voi reuși pe toate. Ana deja și-a însușit o bombă de baie de la Nala Cosmetice Naturale, pentru că “noi suntem prietene și împărțim.” Am încheiat citatul. :))

A fost o zi reușită a femeii, noi vom reveni la Olandia Play Cafe, mai ales că Ana se simte deja ca acasă 🙂

Olandia Play Cafe

1 thought on “Brunch de ziua femeii la Olandia Play Cafe”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.