Koton

Chiloții din Koton

Am început să îmi fac bagajul de maternitate cu unul dintre cele mai importante obiecte: chiloții. Fiind un eveniment special, am zis că merit și eu câteva perechi de chiloți noi. Așa că am mers într-un magazin de unde îmi fac cumpărături destul de des – Koton din Sun Plaza pentru a-mi achiziționa câteva perechi.

Mă duc la raion, îmi caut mărimea, îmi găsesc 2 seturi a câte 3 perechi (să am) seturi identice ca și model doar cu alt imprimeu. Pe fiecare set scrie prețul de 19.99 Lei. Ajung la casă, domnișoara scanează produsele, eu scot cardul și plătesc contactless, iau chitanța și văd 44.98 Lei. Păi 19.99 + 19.99 = 39.98 lei. De unde diferența? Mă mai uit odată pe prețuri, 19.99 lei fiecare set.

Îi spun domnișoarei de la casă că este o eroare, ea vizibil încurcată rescaneaza produsele și îmi spune că, de fapt, un set este 19.99 lei iar celălalt 24.99 lei. Păi cum? Că pe ambele scrie 19.99 lei. Sunt chemați șeful de magazin și paznicul care iau chiloții de pe raion la verificat. Se întorc triumfători cu alți chiloți, alte mărimi, similari cu ce am cumpărat eu pe care scria prețul de 24.99 lei. Și îmi spun că dacă la raft sunt produse similare, dar la alt preț față de ce am eu, ei pot taxa acel preț. Și dacă am și plătit cu cardul, sănătate. Măi să fie…

Koton

Le-am spus foarte clar că nu plec din magazin până nu plătesc prețul CORECT. Respectiv cel afișat pe produs. Că nu stau eu să le caut toți chiloții din magazin și să le compar toate prețurile. Domnul o tot dădea că legea e de partea lui, că să caut pe google legea. Mi-a spus numărul ei, dar eram prea bulversată de situație și am uitat-o.

În fine, mi-am luat rolul de gravidă nebună în serios și le-am spus clar că eu nu plec până nu mi se restituie diferența. Până la urmă, șeful de magazin îmi dă 5 lei “de la el” și îmi zice: “Luați doamnă și beți și dumneavoastră o cafea!” Ei bine, nu aveam nevoie de acei 5 lei, dar i-am luat pentru aroganța cu care am fost tratată și pentru că nu mi se pare ok să plătesc alt preț față de eticheta lipită clar pe produs.

Acum a fost vorba de 2 seturi de chiloți și suma de plată era ușor de calculat. Mă gândesc doar la momentele în care mergeam cu brațul plin de haine și pur și simplu “dădeam cu cardul”. Nu se va mai întâmpla. Koton dragă, voi lua fiecare bon la puricat să văd ce mi s-a taxat. Și poate mai merg și angajații tăi la niște cursuri de comunicare, ceva. Nu de alta, dar nu am primit nicio scuză și ei au rămas convinși că “legea e de partea lor” și că pot taxa ORICÂT LA CASĂ, dacă ai fost fraieră și ai plătit (mai ales cu cardul), ghinionul tău.

4 thoughts on “Chiloții din Koton”

  1. Mi s-a intamplat intr-un supermarket sa ma uit pe bon inainte de a parasi casa (pt ca o batranica facuse in prealabil scandal ca are avocado pe bon, iar ea nu a cumparat avocado). Mno, zic, sa ma uit si eu pe bon (pt ca facusem un calcul mental si suma ceruta mi se parea prea mare): aveam trei seturi de bavete a 19 lei/setul.

    D-na de la casa nu mi-a raspuns coerent la ,,anomalie”. Eram cu copilul dupa mine, cumparasem scutece si lapte praf, plus cateva alimente. Cum de scapase in bon bavetele…nu stiu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.