Bebe Drag

Bebe Drag – cosmetice naturale românești pentru copii

Suntem atenți la ceea ce mâncăm noi și la ceea ce le dăm copiilor noștri să mănânce. Încercăm să le oferim cele mai bune produse, produse naturale, bio, gătite corect. Dar cel mai mare organ al corpului uman este pielea. Iar prin intermediul ei “introducem” în corpul nostru destul de multe toxine, uneori. Sunt creme pentru bebeluși care conțin parabeni dăunători chiar și pentru adulți. Recunosc, mie îmi place să testez tot ce apare nou pe piață. Încerc să am o viață sănătoasă și să îmi cresc și fiica la fel, dar de multe ori îmi este aproape imposibil. Totuși mă gândesc că schimbările mici din viața noastră poate vor avea beneficii majore în viitor.

Bebe Drag este o nouă gamă de produse românești,  hipoalergenice, naturale și procesate la rece de la VIVANATURA. Cu ingrediente între 99% și 100% naturale, produsele din noua gamă sunt sigure pentru pielea delicată a bebelușilor, fiind testate dermatologic și oftalmologic. În plus, VIVANATURA a eliminat din formulele sale ingrediente ca parabeni, SLS, fenoxietanol, coloranți, petrolatum sau derivați petrochimici.

Știu că mulți producători spun că produsele lor sunt 100% naturale, deși poate nu sunt, iar aici am admirat foarte mult sinceritatea producătorilor de a menționa că unele produse sunt 99% naturale. De aici și întrebarea: de unde vine diferența? De exemplu, la pasta de dinți diferența este dată de aroma alimentară de căpșuni, care dă un gust plăcut pastei de dinți.

Gama Bebe Drag conține:

Balsam de funduleț cu ulei de cocos și bisabolol – Utilizare de la 0 ani

Bebe Drag

100% natural, procesat la rece, fără parabeni

Formulă bogată în agenți emolienți și acizi grași, asigură emoliere și senzație de hidratare pe o perioadă lungă de timp, formând un strat protector la nivelul iritațiilor pielii. Protejează fundulețul și pliurile pielii de pe tot corpul de iritații, formând o peliculă protectoare.

Cremă de funduleț cu unt de shea și extract de ovăz – Utilizare de la 0 ani

Bebe Drag

100% natural, procesat la rece, fără parabeni

Conține zinc, unt de shea și extract de ovăz – oferă o protecție puternică împotriva iritațiilor ce pot sa apară de la frecarea cu scutecul sau de la umezeală și ajută în cazul pielii înroșite, accelerează refacerea barierei cutanate.

Pentru mine cele două produse erau similare, așa că am întrebat care este diferența dintre ele. Crema de funduleț este pentru uz zilnic, preventiv. Iar balsamul de funduleț este mai mult utilizat atunci când copilul are deja o iritație în zona scutecului, iar balsamul are un efect de calmare și de protejare.

Gel de duș cu aloe și unt de shea – Utilizare de la 1 an

Bebe Drag

99% natural, formulă biodegradabilă, fără parabeni, fenoxietanol, SLS

Special creat pentru a proteja pielea bebelușului, produsul susține stratul protector natural al pielii, iar textura sa ușoară curăță delicat, iar ingredientele active asigură la nivelul pielii o senzație de emoliere și hidratare. Toleranță cutanată și oculară excelentă.

Șampon și gel de duș cu aloe și bisabolol – Utilizare de la 0 ani

Bebe Drag

99% natural, formulă biodegradabilă, fără parabeni, fenoxietanol, SLS

Textura ușoară a produsului curăță delicat pielea sensibilă, lăsând părul moale și mătăsos.  Toleranță cutanată și oculară excelentă.

Șampon cu aloe și salvie – Utilizare de la 1 an

Bebe Drag

99% natural, formulă biodegradabilă, fără parabeni, fenoxietanol, SLS

Special creat pentru a proteja bariera cutanată, șamponul intensifică stratul protector natural al pielii de la nivelul capului. Toleranță cutanată și oculară excelentă.

Loțiune de corp cu ulei de migdale și extract de ovăz

Bebe Drag

100% natural, fără parabeni, coloranți, petrolatum, PEG, ingrediente de origine animală

Textura sa ușoară și plăcută se absoarbe repede în piele și oferă o senzație de hidratare, lăsând un film protector. Pentru toate tipurile de piele sensibilă, iritată, roșeață a pielii, prurit, arsuri. Ideală a se aplica imediat după baie. Indicată pentru față și corp. Nu pătează.

Ulei pentru pielea capului și masaj cu tei și extract de ovăz 

Bebe Drag

99,8% natural, fără parabeni, coloranți, petrolatum, PEG, ingrediente de origine animală

Recomandat pentru crustele de pe cap, dar poate fi folosit cu succes pentru îngrijirea și emolierea pielii de pe tot corpul. Textura sa ușoară și plăcută se absoarbe repede în piele și asigură o senzație imediată de emoliere, lăsând un film protector pe zona folosită.

Șervețele delicate de curățare aloe și bisabolol

Bebe Drag

99% natural, fără parabeni, fenoxietanol, SLS și derivați petrochimici

Special concepute pentru schimbul scutecului, acestea curăță delicat, lăsând pielii o senzație de catifelare și prospețime, fără a lăsa un strat lipicios. Toleranța cutanată și oculară este excelentă în cazul folosirii acestor șervețele.

Pastă de dinți cu argilă și căpșuni

Bebe Drag

99,5% natural, fără parabeni, SLS, fluor

FĂRĂ FLUOR! Formulă special concepută pentru copii de cele mai fragede vârste (1 an), având ca și componente de bază argilă, aloe vera și extracte naturale din plante. Nu formează spumă. Nu prezintă riscuri în cazul ingerării accidentale. Pasta de dinți miroase atât de bine, încât aș vrea să o întind pe pâine, dar mă abțin.

Noi acum avem două paste de dinți acasă. Una care poate fi folosită de la doi ani, deci mai trebuie să așteptăm trei luni și una pentru bebeluși. Mă încântă că această pastă de dinți poate fi folosită de la un an și abia aștept să văd reacția Anei.

Produsele VIVANATURA și gama Bebe Drag pot fi găsite în magazinele naturiste, farmacii, rețeaua DM, precum și pe www.vivanatura.ro

Produsele vor apărea cu siguranță și la rubrica noastră lunară de produse consumate de Ana, iar atunci voi detalia despre fiecare produs consumat.

4 thoughts on “Bebe Drag – cosmetice naturale românești pentru copii”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.