produse consumate de bebe

🛀 Produse consumate de bebe în luna martie

🛀 A venit primăvara, cel puțin calendaristic. În luna martie, în București, vremea a fost destul de capricioasă. Nu prea a fost hotărâtă dacă este pregătită să facă trecerea de la iarnă la primăvară așa că se tot răzgândea. Cât timp vremea a fost primăvăratică, am ieșit prin parc și prin plimbări. Când a nins și gerul nu te îndemna să ieși afară, am stat în casă și ne-am jucat cu bebelușul simpatic de 11 luni.

Ce produse a consumat bebe (11 luni) în martie

  • 5 pachete scutece Pampers premium care nr. 3 68 bucăți/pachetul. Un total de 340 de scutece. Deci cam 11 scutece pe zi.  Am început să îi schimb scutecul și în timpul nopții când se trezește să mănânce. Scutecul nu prea mai rezistă până dimineața. Bebe se trezește des să mănânce noaptea. Evident, ziua când văd că s-a umflat scutecul, îl schimb.
  • 5 pachete șervețele umede Pampers sensitive 80 bucăți/pachetul. Șervețelele umede sunt consumate de ambii copii.
  • O bucată saci de gunoi epack 35 l 30 bucăți. Îmi plăceau sacii de gunoi de dimensiuni mai mici de la epack, dar la ultimul drum la magazin nu am mai găsit. Aceștia au fost cei mai mici pe care i-am găsit în Profi. Data viitoare, voi căuta în mai multe magazine până găsesc ce îmi trebuie.
produse consumate de bebe
  • Un mini șampon Chicco 50 ml – miroase frumos a aloe și a musețel, curăță bine scalpul și se dozează bine. Mi-a plăcut șamponul acesta. L-am primit la un eveniment înainte de pandemie. Când se organizau evenimente pentru mămici.
produse consumate de bebe
  • O mini cremă Weleda baby pentru zona scutecului 10 ml – îngrijește bine zona scutecului. Conține gălbenele, musețel și oxid de zinc, ingrediente benefice pielii sensibile a bebelușilor. Ne-a plăcut și crema aceasta. Și pe aceasta tot la un eveniment l-am primit.
produse consumate de bebe
  • 2 cutii Camilia Boiron a câte 10 recipiente unidoza. Am început să îi administrez Camilia când am crezut că îi erup dinții. Nu știu dacă are efect placebo sau chiar funcționează. Sunt momente când bebelușul pare că se simte mai bine după ce îi administrez o unidoză, sunt momente în care parcă i-aș fi dat să bea apă. Încă nu îmi pot forma o opinie clară asupra ei. I-am mai cumpărat o cutie, în speranța că îi ofer ceva ce îl ajută să treacă mai ușor peste erupțiile dentare.

Ce produse a consumat Ana (5 ani și 3 luni) în martie

  • O pastă de dinți Aquafresh little teeth 50 ml – inițial i-a plăcut Anei. Apoi, după o perioadă mi-a spus că este prea mentolată pentru gustul ei și că ar prefera o pastă de dinți cu gust de fructe. Gust, pentru că le mai și gustă. :))
produse consumate de bebe
  • O periuță de dinți Firefly My little pony– este din setul prezentat în luna decembrie. Are ventuză în capătul de jos și perii cât de cât moi.
produse consumate de bebe
  • O cremă de mâini Mad beauty cu Jasmine 25 ml – a fost într-un calendar advent pe care i l-am făcut Anei cadou în decembrie. Ea nu folosește cremă de mâini, așa că am folosit-o eu. Trebuia consumată pentru că era una dintre “jucăriile” preferate ale bebelușului. Pe ea scrie că este cu cocos, dar mie mi se pare că miroase a migdale. Oricum ar fi, miroase bine, se absoarbe bine în piele și este perfectă pentru mămici. :)) Chiar dacă este cu prințese.

Lunar, strâng ambalajele produselor consumate de copii și apoi fac o scurtă recenzie a acestora. Văd ce ne place, ce nu ni se potrivește și pot face și un buget estimativ. Nu am făcut niciodată, dar aș putea. Despre produsele consumate de copii în luna februarie puteți citi aici.

1 thought on “🛀 Produse consumate de bebe în luna martie”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.