bebelibrarie.ro

📖 Cărți pentru copii ce spun mai mult decât o poveste

📖 Când eram mică, mă bucuram mult la cărțile cu ilustrații. Nu țin minte să fi avut cărți “deosebite” pentru că atunci nu prea existau. Dar acum sunt atât de MULTE VARIANTE de cărți minunate cu ajutorul cărora copiii noștri pot descoperi și înțelege mai bine lumea. Evident că sunt multe cărți care mă bucură și pe mine la fel de mult ca pe cei mici. Astăzi, de Ziua Națională a Lecturii, vă voi scrie despre cărțile deosebite pe care le-am primit în ultima comandă de la Bebelibrărie.ro

📖 Povești muzicale “Lacul lebedelor” și “Carnavalul animalelor”.

📖 Acestea sunt doar două din cele 4 cărți din seria de povești muzicale. Sunt două cărți SUPERB ILUSTRATE ce spun 2 povești și care au pagini muzicale. Fiecare pagină este acompaniată de o partitură muzicală de-a lui Piotr Ilici Ceaikovski în “Lacul Lebedelor” sau de-a lui Camille Saint-Saëns în “Carnvalul animalelor”. Recomand cărțile copiilor peste 5 ani, pentru a fi apreciate la adevărata lor valoare. Ana (6 ani) este foarte încântată de ele. Clar se numără printre cărțile ei preferate. Eu le-aș numi adevărate opere de artă.

📖 Eric Carle “Omida mâncăcioasă” și “Prima mea carte despre casele animalelor”

📖 Cărțile lui Eric Carle sunt interactive, fascinante pentru cei mici, cartonate dintr-un material calitativ și cu colțurile rotunjite. “Omida mâncăcioasă” este una dintre cărțile cele mai cunoscute ale autorului. O carte aparent simplă ce prezintă metamorfoza unei omizi, dar care îi atrage pe cei mici.

📖 “Prima mea carte despre casele animalelor” se împarte în 2 secțiuni: în partea de sus sunt diferite căsuțe de-ale animalelor, iar în partea de jos animalele ce trebuie potrivite. Cei mici învață despre animale și despre locurile unde trăiesc acestea. Bogdan (1 an și 9 luni) este fascinat de animale și de cărțile lui Eric Carle.

📖 Marea carte a jocurilor cu exploratori

bebelibrarie.ro

📖 O carte cartonată cu o ilustrație superbă ce conține 5 jocuri și piesele aferente lor ce se pot asambla/dezasambla și pune la locul lor. Este o carte perfectă pentru călătorii sau pentru vacanțele la bunici pentru că nu ocupă mult spațiu. Prin intermediul ei atât noi cât și Ana am învățat multe lucruri noi. Ne-am “plimbat” pe la mormântul lui Tutankhamon, am escaladat Muntele Everest, am trecut prin jungla africană și ne-am distrat foarte mult. Dacă cei mici sunt fani jocuri cu zaruri, pioni și nu numai, o recomand.

📖 52 de activități Montessori – Jetoane

bebelibrarie.ro

📖 Sunt cărți de joc cu idei de activități/jocuri Montessori pentru părinți/educatori și copii. Sunt perfecte pentru momentele de plictiseală sau când nu mai știți ce activități să faceți cu cei mici. Noi extragem un cartonaș și vedem ce ne rezervă. Preferatul meu, până acum, a fost jocul tăcerii. Cine tace cel mai mult, câștigă. Din păcate, eu câștig mai mereu.

📖 “Te iubesc zi și noapte” – Smriti Prasadam-Halls

bebelibrarie.ro

📖 Te iubesc zi și noapte este o carte “clasică” frumos ilustrată pentru toate vârstele cu o însemnătate pentru noi. Ana (6 ani) a început să citească singură cărți, iar aceasta este una dintre cărțile pe care i le citește des frățiorului. Nu cred că are rost să mai zic că sunt topită toată. Se citește ușor și are un mesaj minunat.

📖 Noi suntem încântați de ultima comandă de la Bebelibrărie.ro. Pe site chiar am găsit de-a lungul timpului cărți deosebite pentru cei mici: cartonașele pentru bebeluși “Bebe descoperă” și multe cărți pentru bebeluși. Mă bucur că apar cărți care le trezește curiozitatea celor mici și îi face să dorească să le descopere. Voi ce cărți deosebite ne recomandați de Ziua Națională a Lecturii?

9 thoughts on “📖 Cărți pentru copii ce spun mai mult decât o poveste”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.