Asevi

🏠 10 sfaturi de organizarea casei de la The Home Edit

🏠 Într-o zi când dormea bebe mi-am propus să nu fac NIMIC. Să stau și să mă relaxez la un serial. Am ales “Get organized with The Home Edit” de pe Netflix și după primul episod, reorganizam camera copilului. După tot sezonul, am pus în practică sfaturile care mi s-au potrivit și am reorganizat mai multe zone din casa mea. Dacă vă place să organizați lucruri și să faceți curățenie NU CITIȚI acest articol și NU VĂ UITAȚI la The Home Edit.

În fiecare episod, organizează diferite părți din casa unei vedete și din casa unei persoane normale. Evident, nu prea am avut ce pune în practică de la organizarea unui garaj enorm al unei vedete, dar am putut pune în practică multe sfaturi de organizare a caselor oamenilor obișnuiți. Dacă nu aveți Netflix, am văzut că sunt și pe Youtube mici filmulețe. Pe lângă sfaturile preluate din serialul The Home Edit, am mai adăugat și eu câteva tips&tricks.

10 sfaturi de organizarea casei

  1. Hainele din dulap arată mai bine dacă sunt organizate pe culori și dacă sunt folosite umerașe de același tip și aceeași culoare. Dacă ai haine în dulap cu 3 numere mai mici pe care nu le-ai mai purtat de ani buni și le ții în ideea că le vei purta cândva, renunță la ele. Pentru hainele pătate, poți folosi o soluție de scos petele Asevi eficientă. Dacă pielea ta are nevoie de atenție sporită, poți folosi un balsam de rufe pentru piele sensibilă.

2. Totul trebuie să fie la vedere pentru a fi purtat. Nu le vezi, ajungi să nu le porți. Inclusiv încălțămintea. Eu îmi țineam încălțămintea în cutii, în dulap. Crezând că așa este organizată. Acum arată mult mai bine. Pentru dulapul cu încălțămintea și pentru a curăța tenișii și altă încălțăminte folosesc un dezinfectant multisuprafete Asevi.

3. Bentițele stau mult mai organizate pe un suport special de bentițe. Eu am făcut un suport dintr-o perniță făcută de fetița mea. Înainte ocupau un raft din dulap, acum sunt la vedere și organizate.

4. Bijuteriile vor fi purtate dacă sunt la vedere. Cerceii de preferat să fie pe perechi. Dacă sunt într-o casetă de bijuterii amestecați, nu prea ajungi să îi porți. Se recomandă casetele de bijuterii trasnparente și bine compartimentate. Eu mi-am făcut singură una ca cea din imagine după câteva comenzi online handmade ratate.

5. Condimentele de bucătărie să fie ținute în recipiente, la fel, la vedere. Eu am improvizat ceva până îmi voi comanda recipiente la fel pentru toate condimentele.

Asevi


6. Ustensilele de bucătărie puse pe blat într-un suport special. Înainte le aveam într-un sertar și stăteam mult să le caut. Țin la îndemână în bucătărie și un degresant pulverisator pe care îl folosesc des pentru aragaz.

7. Încearcă să depozitezi jucăriile copiilor pe categorii în cutii transparente. Dacă nu ai cutii transparente, pune etichete pe fiecare cutie.

8. Aranjează totul pe culori și în culorile curcubeului. Mai ales cărțile. Arată foarte bine.

9. Când organizează dulapuri cu produse, fetele de la The Home Edit scot toate produsele din ambalaje și lasă totul la vedere.

10. Produsele de curățenie organizate pe categorii: produse pentru toaletă, pentru geamuri, detergenți… ai inteles. 🙂

După o curățenie generală când casa miroase a nou, putem adăuga și un iz de primăvară cu un Odorizant Primavera.

Asevi

Articole pe aceeași temă: 8 sfaturi pentru spălatul rufelor eficient și 9 tips & tricks pentru curățenia casei 

Comandă pe www.asevi.ro introducând codul promoțional VIATADUPABEBE și primește 15% reducere de fiecare dată!

Tags:

13 thoughts on “🏠 10 sfaturi de organizarea casei de la The Home Edit”

  1. Și mie îmi place ordinea. Îmi place sa fie totul organizat. Problema e ca nu prea mențin.
    Sfaturile tale sunt foarte utile și sunt câteva pe care le folosesc deja, dar de unele ma voi ocupa de acum încolo.

  2. Si eu mi-as dori sa dispuin de ceva mai mult timp ca sa ma pot organiza mult mai bine. Te admir pentru felul in care te-ai organizat

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.