Farmec

Un make-up cu Farmec

  • 4 min read

Zilnic, la serviciu, prefer să mă machiez minimalist pentru că în majoritatea timpului sunt pe fugă. În weekend și când am evenimente investesc timp și bani într-un make-up mai complicat.

Am avut plăcerea de a testa noua gamă de make-up de la Gerovital Beauty, o gamă de produse de suflet pentru mine. Păi cine nu are acasă un produs Farmec Gerovital? Eu am avut câte ceva din fiecare gamă de-a lungul timpului.

Farmec

Ce a conținut kit-ul meu de testare de la Buzzstore și Farmec?

  • Un ruj cu Acid Hialuronic nuanța 16 Criminal, nuanța Roșu Cardinal.
  • O pudră pentru luminozitate.
  • Un anticearcăn.
  • Mostre de fond de ten în nuanțele Nude, Ivory și Natural Beige.

În majoritatea campaniilor, produsele testate îmi erau livrate prin curier. De acestă dată, am fost personal să le ridic din magazinul Farmec din Sun Plaza. Este un magazin în care merg des și unde mai mereu sunt promoții și oferte. Poți vedea și testa produsele pentru a decide ce ți se potrivește.

Farmec

Îmi place ambalajul negru care inspiră eleganță al noii game de produse. Rujul are închiderea pe bază de magnet și asta îl face mai deosebit.

Gama Gerovital Beauty conține ingrediente active precum acid hialuronic, pudră de diamant și vitamina E, cu beneficii certificate: hidratare, rezistență îndelungată.

Farmec

Dintre produsele testate, cel mai mult mi-a plăcut pudra pentru luminozitate care asigură luciul natural și uniform, datorită pudrei de diamant din compoziție. Se aplică pe zonele pe care dorești să le luminezi/pui în valoare. Am avut o zi în care am aplicat-o pe toată fața și am strălucit subtil toată ziua.

Farmec

Rujul cu Acid Hialuronic are o textură bogată, hidratează intens și conferă o culoare intensă. Fără să exagerez, mi-a rezitat toată ziua la serviciu fără să îl reaplic și am mâncat și băut pe parcursul zilei. Îmi place că este hidratant, iar spre deosebire de alte rujuri care persistă toată ziua, acesta nu mi-a uscat buzele. Nuanța nu este neapărat nuanța mea favorită, dar este a mamei mele. Deci cineva se va bucura din plin de el.

Farmec

Anticearcănul acoperă instant cearcănele și urmele de oboseală și conferă fermitate zonei din jurul ochilor. Folosesc anticearcăn zilnic. Știu că cel mai bun anticearcăn este un somn bun, dar cu un copil și multe lucruri de rezolvat, acest aspect este mai greu de realizat.

Fondul de ten are o textură ușoară, fluidă, care îmbină armonios principii active, protejează, hidratează, maschează imperfecțiunile și uniformizează culoarea tenului. Chiar rezistă foarte bine fără să îmi încarce tenul. A fost ok că am primit mai multe mostre pentru a decide ce nuanță mi se potrivește cel mai bine. Are SPF 10.

Ultima campanie Buzzstore la care am participat a fost despre noua gamă de ingrijire a parului Avon Advance Techniques Reconstruction. Dacă dorești să primești spre testare produse gratuit (nu trebuie să ai blog) te poți înscrie aici și apoi să aplici pentru campaniile la care dorești să participi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.