ianuarie

Produse consumate de bebe în luna ianuarie

A venit momentul să fac update-ul produselor consumate de bebelușul de 9 luni și de sora lui de 5 ani și o lună în luna ianuarie 2021. Recenziile noastre scurte ale produselor consumate curg lună de lună și am ajuns la ani de zile de contorizări. Cândva cred că vom face și un calcul. Glumesc :))

Ce produse a consumat bebe (9 luni) în ianuarie

  • 4 pachete scutece Pampers premium care nr. 3 68 bucăți/pachetul. Un total de 272 de scutece. Deci cam 9 scutece pe zi. La fel s-au consumat și luna trecută. Noaptea nu pot spune că rețin 100% tot, bebe ar cam trebui schimbat minim o dată. Dar soțul a comandat compulsiv online multe scutece (1500 mai exact!) așa că trebuie consumate…
  • 4 pachete șervețele umede Pampers sensitive 80 bucăți/pachetul. Este o îmbunătățire față de luna trecută când s-au terminat 7 pachete. Șervețelele umede sunt consumate de ambii copii.
  • Un Dentinox-Gel 10 g – este un gel gingival. Am crezut (sperat) că îi vor ieși dinții de sus și de aceea se tot trezește noaptea. O lună mai târziu, un dentinox consumat inutil și 0 dinți noi, se pare că m-am înșelat.
decembrie
  • 2 bucăți saci de gunoi epack 20 l 30 bucăți. Aceștia sunt printre preferații mei. Se închid simpatic în formă de iepuraș și țin un scutec plin de pipi fără să se rupă. Sunt mici, ușor de închis și ușor de transportat.
ianuarie
  • O loțiune de corp Mustela Hydra bebe 500 ml – aceasta s-a consumat în 5 luni. Bebelușul beneficiază de masaj după fiecare băiță și încă stă. Crema este nutritivă și se absoarbe bine în piele. Este printre cele mai bune creme folosite de noi.
produe consumate de bebe

Ce produse a consumat Ana (5 ani și o lună) în ianuarie

  • O loțiune intimă ultra delicată Lactacyd Girl 200 ml – eu folosesc gel intim Lactacyd de ani de zile și sunt foarte mulțumită. Așa că atunci când am văzut că a apărut varianta pentru fetițele cu vârsta peste trei ani am zis să îi cumpăr și Anei. Încă de la prima baie a zis că o ustură și că o deranjează. L-am testat și eu și nu m-a usturat. Dar dacă ea nu se simte ok cu acest produs, nu am continuat utilizarea. A fost refolosit pentru baia păpușilor. Formula conține acid L-Lactic natural, extract de piersică și Aloe.
ianuarie
  • Gel de duș My Little Pony Kokomo 400 ml – ea și l-a ales din magazin pe baza ambalajului simpatic. Gelul de duș miroase frumos și curăță bine.
ianuarie
  • Mini gel de duș Mad Beauty 30 ml – În luna decembrie, i-am făcut cadou un mini-calendar Advent cu prințese. Timp de 12 zile îi pica ceva cu o prințesă. Acest gel de duș cu Cenușăreasa și miros de căpșuni a fost printre produsele ei preferate. Eu nu pot spune că am fost foarte mulțumită de raportul cantitate-preț la produsele primite, dar măcar calitativ au fost bune. Și cu prințese.
  • 2* Pastă de dinți Aquafresh Splash 50 ml – Anei îi place pasta de dinți Aquafresh, mi-o descrie ca pe o combinație gustoasă de mentă și căpșuni. Pastele de dinți au fost desfăcute de prin decembrie, dar acum s-au terminat. S-a tot spălat pe dinți în luna decembrie când a mâncat foarte multe dulciuri, dar tot a făcut prima ei carie. Pe care i-am tratat-o imediat la medic. Acum i-am observat-o pe cea de-a doua…
ianuarie
Tags:

1 thought on “Produse consumate de bebe în luna ianuarie”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.