decembrie

Produse consumate de bebe în luna decembrie

Exceptând Crăciunul pe care l-am petrecut la părinți, în luna decembrie nu am mai plecat de acasă. Bebelușului de 8 luni i-au ieșit primii 2 dinți de jos. Ana a consumat tot felul de produse de îngrijire personală. Ce produse s-au terminat în luna decembrie și părerea noastră subiectivă despre ele, puteți vedea în articol.

Ce produse a consumat bebe (8 luni) în decembrie

 • 4 pachete scutece Pampers premium care nr. 3 68 bucăți/pachetul. Un total de 272 de scutece. Deci cam 9 scutece pe zi. Noi suntem mulțumiți de scutecele Pampers. Au cel mai bun preț, așa că le-am comandat în continuare online.
 • 5 pachete șervețele umede Pampers sensitive 80 bucăți/pachetul
 • Un pachet șervețele umede Pampers sensitive 52 bucăți/pachetul
 • Un pachet șervețele umede Lupilu Comfort 80 bucăți/pachetul

Cum spuneam și în articolele trecute, aceste șervețele sunt consumate de ambii copii (posibil și soțul să șteargă cu ele diverse). Mi se par enorm de multe. Sper să reușim să reducem acest număr. Noi nu observăm foarte mare diferență între ele, pielea bebelușului este normală și toate tipurile de șervețele mi s-au părut la fel de eficiente.

 • Un pachet aleze Happy 10 bucăți. Îmi place varianta aceasta XL (90 cm x 60 cm). Sunt mai mari față de alte aleze.
 • 2 bucăți saci de gunoi Winny 35 l 20 bucăți. Ieftini și buni. Atât am de zis despre ei. 🙂
 • O bucată saci de gunoi Folistar 15 l 30 bucăți. Sunt gen pungă de plastic transparentă. I-am ales pentru că erau mai mici ca și dimensiuni, dar nu pot spune că îmi plac. Nu văd mare diferență între ei și o pungă de plastic. Poate prețul mai ridicat.
 • Un Dentinox-Gel 10 g-este un gel gingival. Mi s-a părut cel mai ok când era Ana bebe. Toată luna decembrie am zis că îi dau dinții. L-am masat de vreo 2 ori pe zi/noapte cu acest gel. Până la urmă, dinții au ieșit. Primii doi… mai sunt destui 🙂
decembrie

Ce produse a consumat Ana (5 ani) în decembrie

 • O pungă perle de baie Dirty Works – le-am achiziționat pentru mine, dar sirena mică adoră apa. Așa că eu am apucat să consum maxim 2 perle, restul fiind consumate de ea. Când ajungea o perluță în apă și se topea, ieșea din ea un ulei care îți hidrata pielea și mirosea frumos. Au fost 21 de perluțe în pungă.
decembrie
 • Un spumant de baie Ziaja baby 400 ml- face multă spumă și colorează apa în albastru. Capătul dozator face să iasă o cantitate potrivită din spumant. Miroase frumos. Este un produs pe care îl voi mai achiziționa. *Cred că trebuie să fac o mențiune importantă. TOATE PRODUSELE prezentate în acest articol sunt ACHIZIȚIONATE. Atunci când primesc produse spre testare și spun despre ele în această serie de articole lunare, menționez acest lucru.*
decembrie
 • 2 bile pentru baie Frozen II by Cien Kids-au colorat apa în albastru sau roz și au fost un fel de sare de baie efervescentă. Anei i-au plăcut.
decembrie
 • Un burete de baie în formă de inimă – am primit eu acest cadou de la soț. Dar Ana s-a gândit că mai bine s-ar spăla ea cu el. Este roz, este în formă de inimă, este moale. Tot ce își poate dori.
decembrie
 • Un balsam de buze stick Cinnamint Young Living – Tot din seria produselor primite de mine cadou și pe care Ana le-a considerat mai potrivite pentru ea. A folosit acest balsam cam un an. Este o combinație răcoritoare de mentă și scorțișoară, perfect pentru vară. Știu asta pentru că inițial l-am folosit și eu înainte să îl descopere ea.
decembrie
 • Un săpun lichid Pijamasks Kokomo 250 ml – noi avem un magazin aproape de casă cu produse aduse din UK. Care au un preț pe măsură în care intră transportul, taxele vamale, taxa de brand probabil 🙂 Adică ceva ce în UK este în jur de o liră, aici atinge cam 8-9 lei. Din acest magazin cumpărăm diferite porcării produse de “brand”: LOL, My little pony, dulciuri deosebite. Ea își dorea un săpun cu My little pony că doar ce i se terminase, dar nu am mai găsit. Așa că am luat ce am găsit, chiar dacă nu este mare fan Eroi în pijama. Pompița acestui săpun s-a stricat cam după 2 utilizări, așa că a trebuit să torn săpunul în alt recipient. Nu pot spune că a fost un săpun wow din niciun punct de vedere.
decembrie
 • Un spray de păr LOL 100 ml -miroase frumos, are pompița ok și descurcă părul. Le-a descurcat părul chiar și unor păpuși nepieptănate de mult.
decembrie
 • O periuță de dinți Vademecum junior-Are perii relativ moi și este roz. Nu are ventuză sau capac. Ana mă întreba des când o schimbăm.
decembrie
 • O pastă de dinți Firefly LOL 75 ml – are un miros de căpșuni atractiv pentru Ana, de ambalaj nu mai vorbesc. Ea este fan LOL.
decembrie
 • O pastă de dinți Firefly My Little Pony 75 ml-pare să fie aceeași pastă de dinți cu căpșuni ca cea de mai sus, doar că în alt ambalaj.
decembrie
 • O periuță de dinți Firefly My little pony-A venit în set alături de altă periuță, pasta de dinți de mai sus și un pahar de plastic. Setul este recomandat copiilor peste 3 ani. Capătul periuței mi se pare cam mare pentru un copil de 3 ani. Perii sunt moi. Periuța este cu Rainbow Dash și are ventuză în partea de jos. A trecut testul Anei. Pe cealaltă periuță din set v-o pozăm în articolul de luna următoare.
decembrie

1 thought on “Produse consumate de bebe în luna decembrie”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.