Poster Store

🌈 Posterele de la Poster Store au schimbat camera Anei

🌈 Schimbările mici din casă pot avea un impact vizual plăcut, de mare efect. Ana a participat la un atelier de design interior și de acolo a venit cu multe idei pentru camera ei. Prima idee implementată de noi a fost cea mai ușoară: am ales alături de ea postere pentru copii de la Poster Store și i-am amenajat peretele de lângă pat. Niște “simple” postere au dat un alt vibe camerei, au făcut-o mult mai frumoasă.

🌈 I-am redecorat camera Anei în urmă cu doi ani, după gusturile ei. Dar cum gusturile unui copil de 5 ani se schimbă des, ne adaptăm și noi. Peretele de lângă pat este cel mai privit de către ea. Era și singurul perete din camera ei, gol. Așa că a fost decorat de-a lungul timpului cu postere cu litere, cu decorațiuni din spumă cu unicorni, cu diverse. Acum mi-a spus că vrea tablouri: cu unicorn, curcubeu și planete. Noua ei pasiune sunt planetele. La Poster Store am găsit postere și rame cu design scandinav trendy și accesibile. Am intrat pe site și am ales alături de Ana modelele și dimensiunile agreate de ea. Am plusat cu un poster cu fete care mi-a plăcut mie mult. Tot ea și-a ales și amplasamentul posterelor pe perete.

Poster Store

🌈 Un lucru care mi-a plăcut foarte mult pe site a fost că atunci când îți alegi un poster și îl pui în coș, îți vine o recomandare de ramă la aceeași dimensiune. Practic îți apar modelele de rame disponibile cu prețurile aferente. Este mult mai ușor să alegi direct, să nu stai să te plimbi pe site după ele. Alt aspect care mi-a plăcut este că toate posterele sunt tipărite pe hârtie de înaltă calitate produsă în mod sustenabil.

🌈 Hârtia și partenerul de tipărire Exakta Stockholm sunt certificați de: FSC-Forest Stewardship Council, Nordic Swan Ecolabel și International environment guidelines ISO 14001. Certificările asigură faptul că lemnul utilizat pentru postere provine din păduri gestionate în mod responsabil, care îndeplinesc cele mai înalte standarde de sustenabilitate și sociale. Toate activitățile Poster Store sunt caracterizate de trasee scurte de transport și logistică inteligentă, care îi ajută să minimizeze amprenta de carbon asupra mediului înconjurător. Atât posterele cât și ramele sunt premium, de înaltă calitate.

🌈 Ana ne-a inspirat, așa că am trecut la redecorarea bucătăriei. Pentru bucătărie, am ales 4 modele de postere cu fructe. Când mâncam, priveam un perete gol. Am zis să privim ceva sănătos. Modelele unice de pe site m-au ajutat să creez propria galerie de artă la mine acasă. Ramele acestea mici pot fi puse ca atare, sub formă de ramă sau pot fi puse pe perete ca și tablou. În cazul în care ne vom plictisi, le vom mai mixa.

Poster Store

🌈 A fost un proces frumos în familie să alegem posterele, să le montăm și apoi să ne bucurăm de rezultate. Voi opta cu siguranță și pentru alte variante (mai am 3 camere de decorat și un hol). Pe Poster Store se găsește o selecție largă de postere cu diferite tematici și categorii pentru toate gusturile, iar în fiecare marți se lansează câte o colecție nouă.

🌈 Dacă v-am inspirat și doriți și voi să schimbați ceva în casă, am o surpriză pentru voi. Codul “blogviatadupabebe35” oferă 35% reducere la toate posterele de pe Poster Store (cu excepția posterelor din categoria Selection). Nu se poate combina cu alte promoții și nu este valabil pentru rame. Voucherul este valabil până pe 10 august.

6 thoughts on “🌈 Posterele de la Poster Store au schimbat camera Anei”

  1. Ordine Sau DeZoRdine

    Interesante posterele. Cred ca voi lua si eu unul pentru copii. Cel cu harta si cu animale. Vreau sa isi doresca sa calatoareasca .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.