Always

🌸 Și zilelele delicate tot zile din viața noastră sunt – să trăim fiecare moment al vieții

🌸 De când sunt mamă, oricum m-aș simți, bine/rău trebuie să fiu acolo. Prezentă. Copiii au nevoie de atenția mea, trebuie îngrijiți, spălați, schimbați, hrăniți. Iar eu sunt “adultul de serviciu”. Dacă eu am o zi proastă sau mă simt rău, orice ar fi, trebuie să caut în mine și să îmi adun toată energia rămasă pentru că cei mici depind de mine. Înainte să am copii, în perioadele delicate ale lunii, zăceam. Pur și simplu. Nu mă ridicam din pat, mă uitam la seriale, citeam o carte, aveam un ceai lângă, dulciuri și aia era ziua. Acum nu îmi mai permit așa ceva. Nu că nu aș mai avea nevoie. Dar nu mai pot. Chiar zilele delicate sunt zile normale. Mi-am setat asta, iar acum fac orice în acele zile. Chiar și sport. Ceea ce nici nu concepeam în urmă cu ceva ani.

Always

🌸 Pentru a nu avea un disconfort suplimentar, îmi aleg protecția potrivită pentru mine. De ani buni, folosesc absorbantele Always. Preferam gama florală pentru parfumul lor discret. Am testat foarte multe tipuri de absorbante/tampoane existente pe piață, dar tot la Always m-am întors. Am folosit anul acesta unele bio care erau pur și simplu hârtie. Oribile! Absorbantele Always sunt calitative și nu m-au dezamăgit niciodată.

Always

🌸 Într-o nouă campanie de testare marca Buzzstore, am primit absorbantele Always Platinum. Acestea sunt subțiri, au aripioarele moi și fine și sunt delicate cu pielea. Absorbantele sunt dotate cu 1000 de micro-pernuțe moi, care asigură un confort sporit. Au un desing SoftFit adică se adaptează în mod confortabil pe corp, astfel încât să nu simți absorbantul. Și partea care îmi place mie cel mai mult: tehnologia OdourLock, ce blochează și neutralizează mirosurile neplăcute, nu le maschează.

Always

🌸 Pe mine m-a convins noua gamă. Absorbantul din geanta mea va rămâne marca Always, de data aceasta Platinum. Eu mă bucur că cei mici mă fac să profit de orice zi alături de ei. Până la urmă, mă simt din ce în ce mai bine pe parcursul zilei, îmi revin. Ne jucăm diverse și uit de tot. Iar dacă ai protecția potrivită pe care nici nu o simți, ziua clar devine una normală.

11 thoughts on “🌸 Și zilelele delicate tot zile din viața noastră sunt – să trăim fiecare moment al vieții”

  1. E bine sa fim protejate in acele momente ale lunii… Sunt ok Always, le-am folosit ani de zile, recent le folosesc prin rotatie, pentru ca parfumul lor sa nu imi provoace iritatii. Cu toate acestea imi plac.

  2. Toate femeile au o problema in acest sens si este bine sa avem produse eficiente care sa ne salveze din aceste perioade

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.