Persil Deep Clean

💚 Persil Deep Clean – curățare în profunzime și atenție cu mediul înconjurător

💚 Când eram trei, mi se părea că spăl foarte multe rufe. Ei bine, de când suntem 4 sunt sigură că nu mi se mai pare. Dacă ne mai întoarcem și din vreun concediu, sunt pur și simplu mormane. Copiii se schimbă cam de 3 ori pe zi. Au două ieșiri în parc dimineața și după-amiaza de unde se întorc “curați” de zici că nu au mai fost spălați de o săptămână. Pe hainele lor sunt pete de iarbă, pământ, fructe, ce vrei și ce nu vrei. Nu am fost niciodată genul de mamă care să le atragă atenția copiilor la joacă să nu se murdărească. Mai văd astfel de mame prin jur. Păi și care mai este distracția pentru ei, dacă nu explorează? De când este și bebelușul mult mai activ prin parc, mă întorc și eu la fel de curată ca și ei acasă.

💚 Hainele se spală. Pentru a nu avea haine de unică folosință, îți trebuie un detergent care să curețe în profunzime. Am primit săptămâna trecută spre testare, noul detergent Persil Deep Clean și l-am pus imediat la treabă. Are o tehnologie unică de curățare care pătrunde în profunzimea fibrelor pentru a îndepărta chiar și cele mai dificile pete, oferind hainelor prospețime de lungă durată datorită efectului Active Fresh. Cu alte cuvinte, a făcut față cu brio testelor noastre!

Persil Deep Clean

💚 Detergentul Persil Deep Clean poate fi folosit și la temperaturi scăzute, de până la 20 de grade Celsius, asigurând astfel un consum de energie redus pentru spălatul hainelor. În plus, cantitatea redusă de plastic din ambalaj ajută la reducerea emisiilor de dioxid de carbon, susținând un viitor mai verde pentru toți. Pe lângă faptul că beneficiază de ambalaje reciclabile, învelișul capsulelor Persil este 100% solubil în apă.

💚 Noul Persil Deep Clean este disponibil în 3 variante: Gel Universal, Pudră și Discs 4in1.

Persil Deep Clean

Kit-ul meu de testare Persil Deep Clean a conținut:

Persil Deep Clean
  • o cutie de Persil Discs 4in1, 11 capsule
  • o sticlă de Gel Universal Persil 1 litru
  • 10 mostre capsule Persil discs pentru prieteni
  • o sacoșă și un breloc

💚 În urmă cu aproximativ 2 ani, am testat capsulele Persil Discs 4in1 și ne-au plăcut mult. Evident, ne place și această formulă nouă, îmbunătățită. Ambele curăță foarte bine și hainele rămân impecabile. Capsulele de detergent mi se potrivesc mult mai bine față de detergentul clasic pudră sau lichid. Pentru că: ocupă mai puțin loc în dulap, îl poți doza foarte ușor și scapi de posibila mizerie din dulap sau de curățat mașina de spălat rufe.

7 thoughts on “💚 Persil Deep Clean – curățare în profunzime și atenție cu mediul înconjurător”

  1. Îmi plac produsele Persil și le prefer în locul altor produse.
    Pe acestea noi nu le-am încercat, dar abia aștept să le am și să le pun la treabă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.