Persil discs

Capsulele de detergent de rufe au înlocuit alte variante de detergent la noi acasă

Mie chiar îmi place să testez tot ce este nou și să păstrez/aplic ce mi se potrivește. Fie că este în materie de make-up, haine, mâncare (în special dulciuri), produse de îngrijire sau produse pentru curățenie.

Capsulele de detergent mi se potrivesc mult mai bine față de detergentul clasic pudră sau lichid. Pentru că: ocupă mai puțin loc în dulap, îl poți doza foarte ușor și scapi de posibila mizerie din dulap sau de curățat mașina de spălat rufe. Mie mereu mi se vărsa detergentul pudră prin dulap sau trebuia să spăl lunar compartimentul pentru detergent al mașinii de spălat rufe pentru că altfel se depunea acolo.

Buzzstore mi-a oferit ocazia să testez noul Persil Discs 4în1. Ce a conținut kit-ul meu de testare:

  • 1 Detergent automat capsule Persil DISCS 4in1 Color, 11 spălări
  • 1 Detergent automat capsule Persil DISCS 4in1 Regular, 11 spălări
  • 10 mostre Persil DISCS pentru prietenii mei și pliante pentru ei
  • 1 tricou personalizat amuzant
  • Ghidul de Buzz
Persil discs

De mult timp folosesc diferite tipuri de detergent: pentru hainele colorate, pentru hainele albe și pentru hainuțele copilului (un detergent bio).

Persil discs

Persil DISCS 4in1 Color pentru haine colorate a scos petele, nu a decolorat hainele, le-a oferit prospețime și strălucire și a îngrijit țesăturile.

Persil DISCS 4in1 Regular pentru hainele albe a curățat în profunzime, a eliminat gălbeneala de pe ele, mă refer în special la cea produsă de deodorant sau de unele parfumuri/creme.

Persil DISCS 4in1 s-a dizolvat imediat în contact cu apa, am citit diferite recenzii cum că nu s-ar dizolva, dar eu nu am avut această problemă.

Persil discs

Eu spăl minim 10 mașini de rufe pe săptămână și am consumat destul de repede produsele primite spre testare. De ce spăl așa mult? Păi copilul se schimbă de minim 3 ori când este acasă, hainele noastre de serviciu + de stat prin casă, lenjerii, prosoape…

Persil discs
Un motiv pentru care spal asa mult :))

Voi continua să folosesc detergent capsule din toate motivele enumerate mai sus și aștept cu nerăbdare și un detergent baby friendly pentru cea mică. Momentan folosim un detergen lichid.

Persil discs

La ultima campanie Buzzstore la care am participat Ana a testat pasta de dinti Splat de la Sensiblu. Dacă dorești să primești spre testare produse gratuit (nu trebuie să ai blog) te poți înscrie aici și apoi să aplici pentru campaniile la care dorești să participi.

1 thought on “Capsulele de detergent de rufe au înlocuit alte variante de detergent la noi acasă”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.